1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Futbol hayali gerçek olamadı, çocukları isimleriyle profesyonel olsun

Futbol hayali gerçek olamadı, çocukları isimleriyle profesyonel olsun

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın Sur ilçesi Ferit Köşk Mahallesi’nde ikamet eden Veysi Çevik, gençliğinde yaşadığı elektrik akımı kazası sonucu sol gözünü kaybetti. Bu engel nedeniyle profesyonel futbolcu olma hayali yarıda kalan Çevik, bu hayalini engelliler futsal takımlarında oynayarak sürdürdü.

Çevik’in 2017 yılında doğan oğlundan ilham alarak ona Kuaresma Azad ismini vermesi dikkat çekiciydi. 2020 yılında kızı dünyaya geldiğinde ise İngiliz şarkıcı Anne Marie’ye hayranlığı nedeniyle ona Anne Marie Raperin ismini verdi. Ancak Çevik, kendi ismini ve eşinin ismini Beşiktaşlı futbolcular olarak değiştirmek istediği için Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’ne başvurdu. Fakat başvurusu kabul edilmedi. 2022 yılında doğan kızına ise Fenerbahçeli milli voleybolcu Melissa Teresa Vargas’ın ismini vererek onun hayranlığını gösterdi.

“İSTEDİM Kİ ÇOCUKLARIM, İSİMLERİ GİBİ PROFESYONEL OLSUN”

Engeli nedeniyle profesyonel futbolcu olma hayalinden vazgeçmek zorunda kalan Çevik, futbol tutkusuyla büyüdüğünü ve sporun her dalına ilgi duyduğunu belirtti. Çocuklarına sporcu ve sanatçı isimleri vererek hayallerini yansıtmak istediğini ifade etti.

“BİR ERKEK ÇOCUĞUM DAHA OLURSA ADINI TALİSCA YA DA MUSLERA KOYACAĞIM”

Voleybolcu Melissa Teresa Vargas’ı seven ve hayat mücadelesini takdir eden Çevik, kızına bu ismi vererek takdirini gösterdi. Çocuklarının adlarını duyduğunda mutlu olduğunu belirten Çevik, gelecekteki oğluna Talisca ya da Muslera isimlerini vermek istediğini söyledi. On bir çocuk düşündüğünü belirten Çevik, çocukları çok sevdiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Futbol hayali gerçek olamadı, çocukları isimleriyle profesyonel olsun
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin