1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Doktorlar arasındaki gerginlik mahkemelik oldu

Doktorlar arasındaki gerginlik mahkemelik oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da 16 Mart 2023 tarihinde bir doktor, meslektaşı hakkında yaptığı şikayetle gündeme geldi. Doktor Ömer Naci E., kendisine takıntılı olduğunu iddia ettiği ve tehditler savurduğunu söylediği meslektaşı Meral D.’den şikayetçi oldu. Karşılık olarak, doktor Meral D. ise aralarında geçmişte gönül ilişkisi olduğunu iddia ettiği meslektaşının kendisine saldırdığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, konuyla ilgili bir iddianame hazırlayarak soruşturmayı yürütmeye başladı.

Olayın detaylarına göre, doktor Meral D. ifadesinde, olay günü hastanede inşaat nedeniyle sorun yaşadıkları için Ortopedi bölümünde boş bir odaya gitmek zorunda kaldığını ve burada eski ilişkisi olduğunu iddia ettiği doktor Ömer Naci E. ile karşılaştığını belirtti. Meral D., Ömer Naci E.’ye boş oda olup olmadığını sorduğunda alınan cevapla tartışmanın başladığını ve bu tartışmada saldırıya uğradığını iddia etti.

Öte yandan, iddianamede yer alan Ömer Naci E.’nin ifadesinde ise, Meral D.’nin eski bir arkadaşı olduğunu ancak gönül ilişkisi yaşamadıklarını söylediği ve olay günü yaşananları aktardığı belirtildi. Ömer Naci E., Meral D.’nin kendisiyle evlenmek istediğini ve bu sebeple tehditler savurduğunu iddia etti. İfadeler doğrultusunda, her iki doktora da hapis cezası talep edildi.

İddianame sonucunda, Meral D.’nin ‘basit tehdit’ suçundan 6 aya kadar hapis cezası alması, Ömer Naci E.’nin ise ‘kadına karşı basit yaralama’ suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Doktorlar arasındaki gerginlik mahkemelik oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin