1. Haberler
  2. Spor
  3. Arda Turan: “Atletico Madrid’i çalıştırmak istiyorum ancak henüz erken”

Arda Turan: “Atletico Madrid’i çalıştırmak istiyorum ancak henüz erken”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, gelecek sezon Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren takımının liderliğinde önemli açıklamalarda bulundu. Arda Turan, Atletico Madrid dönemindeki antrenmanları ve teknik direktörlerinin kariyerine olan etkilerini anlattı. Diego Simeone’nin liderliğindeki Atletico Madrid’de yapılan antrenmanların detaylarına da değinen Turan, fiziksel antrenmanların ve sıkı çalışmanın önemine vurgu yaptı. Simeone’nin savunma odaklı futbol felsefesinin takımı nasıl etkilediğini anlatan Arda Turan, gol yememek ve yenilmemek duygusunun harika olduğunu belirtti.

Arda Turan, teknik adamlarla futbol üzerine konuşmaktan keyif aldığını ve futbolu düşünerek yaşamayı sürdürdüğünü ifade etti. Turan, Atletico Madrid’deki antrenör Oscar Ortega’nın zorlayıcı antrenmanlarının oyuncuları nasıl etkilediğini ve Luis Enrique ile çalışmanın ofansif anlamda kendisi için önemli olduğunu dile getirdi. Futbolculuk kariyerinden sonra antrenörlük planının kendiliğinden geliştiğini belirten Turan, Eyüpspor’da antrenörlük yapmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

Arda Turan, oynattığı futbol anlayışı hakkında konuşarak takımının Süper Lig’e yükselmesinin ardından en çok topa sahip olan ve en çok koşan takım olmayı başardığını söyledi. Atletico Madrid’in teknik direktörlüğü hedefini de açıklayan Turan, bu konuda henüz erken olduğunu dile getirerek Eyüpspor’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Şimdilik dünyanın en iyi teknik direktörleriyle rekabet etmek için Eyüpspor’da gelişmeye ve çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Arda Turan: “Atletico Madrid’i çalıştırmak istiyorum ancak henüz erken”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin