1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eyüpsultan’da Okul Müdürüne Silahla Saldırı: Büyük Panik!

Eyüpsultan’da Okul Müdürüne Silahla Saldırı: Büyük Panik!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Eyüpsultan’da bulunan Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen olayda, okuldan atılan 17 yaşındaki Y.K. isimli öğrenci silahla okula giriş yaptı. Güvenlik görevlilerine müdürle görüşeceğini söyleyen Y.K. silahla okula girmeyi başardı. Y.K., okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu müdür İbrahim Oktugan’a silah çekerek 4 el ateş etti.

Silah sesini duyan öğretmen ve öğrenciler, masasının başında kanlar içinde bulunan ağır yaralı Oktugan’ı hastaneye kaldırdı. Kaçan saldırgan ise polisler tarafından beş saat sonra yakalandı. Ancak lise müdürü İbrahim Oktugan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Y.K.’nın daha önce polis ekipleri tarafından üzerinde bulunan ruhsatsız silahla yakalandığı ve bu nedenle okuldan uzaklaştırıldığı öğrenildi. Güvenlik zaafiyeti sebebiyle okul hakkında idari soruşturma başlatılacağı belirtildi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yaşanan olayı derinden üzücü olarak değerlendirerek, benzer olayların yaşanmaması için gerekli çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Olayın ardından kaçan Y.K.’nın sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, okul müdürünü vurmasını “Kafalarına sıktım” şeklinde duyurması dikkat çekti. Yakalanan saldırganın emniyetteki sorgusu devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eyüpsultan’da Okul Müdürüne Silahla Saldırı: Büyük Panik!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin