1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Ziyech’in Satın Alma Opsiyonunu Kullandı ve Transferi Onaylandı!

Galatasaray, Ziyech’in Satın Alma Opsiyonunu Kullandı ve Transferi Onaylandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray takımı, sezon başında kadrosuna kattığı Hakim Ziyech’in transferinde önemli bir adım attı. Premier Lig takımı Chelsea’nin oyuncusu olan Ziyech’in sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonu kullanıldı ve takımda kalacağı belirtildi. Chelsea, transfer işleminin resmi belgelerini Galatasaray’a iletti. Bu gelişme, sarı-kırmızılı kulübü hareketli bir transfer dönemine sürükledi.

Galatasaray, Süper Lig’de lider durumda bulunuyor ve şampiyonluk için büyük bir avantaj elde etmiş durumda. Sezonun bitmesine üç haçta kala 6 puan farkla rakiplerinin önünde yer alan takım, 24. şampiyonluğuna çok yakın. Transfer haberleriyle gündeme gelen Galatasaray’da, Hakim Ziyech’in satın alma opsiyonunun kullanıldığı ve oyuncunun takımda kalacağı açıklandı.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre, Galatasaray Hakim Ziyech’in transferini resmen onayladı. Chelsea, oyuncunun takımda kalması konusunda yeşil ışık yaktı ve gerekli belgeleri sarı-kırmızılı kulübe iletti. 31 yaşındaki Faslı futbolcunun artık Chelsea’ya dönmesi beklenmiyor, Galatasaray ile kalıcı olarak anlaştığı belirtildi.

Ancak Arap Yarımadası’ndan bazı kulüpler de Hakim Ziyech ile ilgileniyor. Bu takımların, yıldız futbolcuya yüksek bir teklif yapması durumunda Galatasaray’ın Ziyech’i elden çıkarabileceği ifade ediliyor. Faslı futbolcu da yüksek bir maaş teklifi alması halinde Arap ekipleriyle anlaşmaya sıcak bakıyor.

Ziyech, sezonun büyük bir kısmında beklenen performansı gösterememiş olsa da son haftalarda önemli bir çıkış yakaladı. 9.5 milyon euro değer biçilen oyuncu, sarı-kırmızılı formayla 21 maçta 8 gol atmış ve 4 asist yapmıştır. Bu performansıyla taraftarların beğenisini kazanan Ziyech, Galatasaray’ın hücum hattında önemli bir rol oynamaktadır.

Sonuç olarak, Galatasaray’ın Hakim Ziyech transferindeki gelişmeler takip edilmeye devam ediyor. Takımın lider durumundaki performansıyla birlikte transfer sezonunda da aktif bir rol oynadığı gözlemlenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Ziyech’in Satın Alma Opsiyonunu Kullandı ve Transferi Onaylandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin