1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Portekiz’in Braga Şehrine Dijital Okuryazarlık Eğitimi Ziyareti!

Portekiz’in Braga Şehrine Dijital Okuryazarlık Eğitimi Ziyareti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, 2023 yılı Erasmus+ Programı Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında “Dijital Okuryazarlık ile Dezavantajlı Gruplara Yeni Beceriler Kazandırma” projesi için Braga şehrine bir ziyaret gerçekleştirdi. Proje eğitimine Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü Tetkik Hakimi Bünyamin CANBOLAT, Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Sorumlu Cumhuriyet Savcısı Tuncay Sümbül, Denetimli Serbestlik Müdürü Cihat Çanak, Denetimli Serbestlik Şefi İlker Çağıran, Sosyolog Fatih Kışan, İnfaz Koruma Memuru Şakir Arslan ve Samet Göktürk katıldı.

Bu proje, personelin dijital okuryazarlık becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor ve suç işlemiş ancak toplum tarafından dışlanmış bireylerin topluma yeniden entegrasyonunu sağlayarak meslek edindirme ve dijital dünya ile bağ kurmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Aynı zamanda kurum personellerine eğitmenlik konusunda destek olmayı amaçlıyor.

Proje kapsamında Braga Adalet Sarayı ve Lizbon Yüksek Mahkemesi ziyaret edilerek Portekiz Yargılama sistemi ve denetimli serbestlik sistemi hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Braga Adliyesinde görevli Hakim ve Savcılara Türk Bayrağı motifli filografi eseri hediye edilerek kültürel bir bağ oluşturuldu.

Bu haber, yerel haberler kategorisinde bulunmakta olup herhangi bir editoryal müdahaleye tabi tutulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan Bursa haberleri otomatik olarak servis edilmektedir ve haberin hukuki muhatabı bu ajanslardır. Haberlerin doğruluğu ve içeriği tamamen ajanslar tarafından sağlanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Portekiz’in Braga Şehrine Dijital Okuryazarlık Eğitimi Ziyareti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin