1. Haberler
  2. Ankara
  3. Kahramankazan’da Coşkulu Açılış: Rekor Oy ve Birlik Mesajları

Kahramankazan’da Coşkulu Açılış: Rekor Oy ve Birlik Mesajları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Açılış törenine AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ceylan, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Ellerinde bayraklar ve pankartlarla dolu kalabalık miting havasında geçen açılış töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Açılış şarkılar ve sloganlar eşliğinde coşkuyla gerçekleştirildi.

Milletvekili Zeynep Yıldız, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’a barınağın hayırlı olmasını dileyerek, Kahramankazan’ın önemli ihtiyaçlarını karşılayabilecek vizyoner projeleri hayata geçirdiğini belirtti. Ayrıca, Turgut Altınok’a destek vererek rekor bir oyun geleceğine inanarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a alnın ak bir şekilde Kahramankazan’ın anahtarını götürme çağrısı yaptı.

Başkan Oğuz, yaptığı konuşmada eser üretmenin önemine değinerek, Kahramankazan’da ayrıştırmadan, her kesime kucak açarak sevgiyle hizmet ettiklerini vurguladı. Atık dönüşüm merkezi ve hayvan barınağı gibi hizmetlerle şehre değer kattıklarını belirten Oğuz, bölgenin en büyük hayvan barınağını inşa ettiklerini ve ameliyathanesi ile hayvan hastanesi bulunan sağlıklı bir mekan oluşturduklarını ifade etti.

Başkan Oğuz, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesinden bağımsız olarak Kahramankazan’da önemli eserler gerçekleştirdiklerini söyleyerek, hizmet ve eser belediyeciliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğiyle önemsediklerini belirtti. Sözlerine, siyasetin bir ibadet olduğunu ve hizmet belediyeciliği ile Kahramankazan’ı Türkiye yüzyılına taşımak için çalıştıklarını vurgulayarak, farklı bir rekora imza atacaklarına inandıklarını ekledi.

Açılış töreninde verilen birlik ve beraberlik mesajlarıyla, Kahramankazan’da yapılan bu tür hizmetlerin devamı ve ilerlemesi için vatandaşların desteği ve birlik içinde olması gerektiği vurgulandı. İlerleyen süreçte Kahramankazan’da daha fazla yenilik ve gelişmeyle, halkın refahı ve mutluluğu için çalışmaların devam edeceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kahramankazan’da Coşkulu Açılış: Rekor Oy ve Birlik Mesajları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin