1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Veli Okul Müdürüne Saldırdı! Kameralara Yansıyan Şok Olay

Veli Okul Müdürüne Saldırdı! Kameralara Yansıyan Şok Olay

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün öğleden sonra saat 16.30 sularında Maltepe Zümrütevler Mahallesi’nde bulunan bir ilkokulda yaşanan olay, ilkokul öğrencisi R.K.T. ve veli D.T. arasındaki karışıklıkla başladı. İddialara göre, R.K.T. isimli öğrenci, okul tarafından düzenlenen bir geziye katıldı ve gezinin bitiminde servis aracıyla okula dönüş yaptıktan sonra yaya olarak evine gitmek istedi. Ancak veli D.T., çocuğunu okuldan almak için geldiğinde onu bulamayınca okul yöneticileriyle tartışmaya başladı.

Veli D.T., okulun güvenlik kamerası kayıtlarını incelemek istediğinde, okul müdürü polis ekipleri eşliğinde incelemeye izin verilebileceğini belirtti. Bu durum üzerine sözlü tartışma kavgaya dönüştü ve güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde velinin okul müdürü ve yardımcısına saldırdığı görüldü.

Olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan veli D.T., adli makamlarca alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Yaşanan olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yerel haberler kategorisinde yer alan bu olay, Maltepe Zümrütevler Mahallesi’nde bulunan bir ilkokulda gerçekleşti. Haberlerin içeriği, Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanmış olup, herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. İstanbul Haberleri bölümünde yer alan tüm haberlerin hukuki muhatabı, ilgili haber ajanslarıdır.

Olayın detaylarına ilişkin bilgilendirme, yaşanan karışıklığın nedenleri ve olayın ardındaki gelişmeler ile ilgili haberimize yer verilmiştir. Gelişmelerle ilgili güncel bilgiler ve detaylı açıklamalar için haber ajansları ve yerel basındaki haber kaynakları takip edilebilir. Bu tür olayların benzer şekilde önlenmesi ve çözümü için ilgili taraflar arasında iletişim ve işbirliğinin önemli olduğu vurgulanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Veli Okul Müdürüne Saldırdı! Kameralara Yansıyan Şok Olay
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin