1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İYİ Parti Milletvekili, Kardeşini Ofiste Bıçakladı: İşte Detaylar

İYİ Parti Milletvekili, Kardeşini Ofiste Bıçakladı: İşte Detaylar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Bahçelievler’de meydana geldi. İYİ Parti 27. Dönem Milletvekili Ahmet Çelik (67), ofisinde kardeşi Kemal Çelik (64) ile arasında çıkan bir tartışma sonucunda yaralandı. Tartışma sırasında Kemal Çelik, ağabeyini iki kez bıçakladı. Olayın büyümesi üzerine Kemal Çelik, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Ahmet Çelik, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kemal Çelik ise polis ekipleri tarafından evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Kemal Çelik, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Şüpheli, kasten yaralama suçuyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma devam ederken, olayın detayları ve nedenleri üzerinde çalışmalar sürüyor.

Ahmet Çelik ise hastanedeki tedavisinin ardından durumunun iyi olduğu açıklandı. Olayın ardından İYİ Parti yetkilileri ve çevresi de Ahmet Çelik’in yanında olduklarını belirterek desteklerini iletti. Çelik ailesi ise yaşanan olayın şokunu atlatmaya çalışırken, çevredeki insanlar da bu duruma şaşkınlıkla tepki gösterdi.

Bahçelievler’de yaşanan bu olay, bölgedeki insanlar arasında tedirginlik yaratırken, güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği tartışmalarını da beraberinde getirdi. Yaşanan bu tür şiddet olaylarının toplumda yarattığı travma ve korku da göz önünde bulundurularak, önleyici tedbirlerin alınması gerektiği vurgulandı.

Olayın nedeni konusunda henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, iki kardeş arasında daha önceden de anlaşmazlıklar olduğu iddia edildi. Ancak kesin bir bilgi olmaksızın spekülasyon yapmanın doğru olmadığı belirtildi. Soruşturmanın detaylı bir şekilde yürütülerek olayın aydınlatılması için çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

Olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin titizlikle çalışmalarını sürdürdüğü ve şüphelinin adalete teslim edilerek cezalandırılması için gerekli adımların atıldığı bildirildi. Toplumda infial yaratan bu tür olayların bir daha yaşanmaması için alınacak önlemlerin önemine vurgu yapıldı. Ahmet Çelik’in ise kısa sürede sağlığına kavuşarak olayın etkilerini atlatması temenni edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Milletvekili, Kardeşini Ofiste Bıçakladı: İşte Detaylar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin