1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eski Milli Futbolcu Faruk Yiğit’e Ait Evde Korkutan Yangın!

Eski Milli Futbolcu Faruk Yiğit’e Ait Evde Korkutan Yangın!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da, eski milli futbolcu Faruk Yiğit’e ait 2 katlı evin giriş katında yangın çıktı. Evde kiracı olan Suriye uyruklu kadın ile 2’nci katta oturan kadın dumandan etkilendi. Olay, saat 12.00 sıralarında Orhangazi ilçesi Örnekköy Mahallesi’nde meydana geldi. Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen eski milli futbolcu Faruk Yiğit’e ait 2 katlı evin giriş katında, Suriyeli ailenin oturduğu dairede yangın çıktı.

Yangın esnasında 4 kişilik aile, alevleri fark ederek evden çıkmayı başardı ancak bir kadın dumandan etkilendi. Aynı şekilde üst katta ikamet eden başka bir kadın da duman nedeniyle merdivenlerden inemeyince terasa çıkmak zorunda kaldı. Dumandan etkilenen kadını itfaiye ekipleri merdivenli araçla kurtardı. İtfaiye ekipleri tarafından yarım saatte kontrol altına alınarak söndürülen yangının çıkış nedeni henüz belirlenememiş olup, inceleme devam etmektedir.

Yangın, Faruk Yiğit’e ait evin giriş katında çıkmış olup, Suriyeli kiracı aile evden son anda çıkarak canlarını kurtarmışlardır. Dumandan etkilenen ve merdivenlerden inemeyen kadınlar ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarılmıştır. Yangının çıkış nedeni henüz tespit edilememiştir ve inceleme devam etmektedir.

Eski milli futbolcu Faruk Yiğit’e ait evde çıkan yangın, Orhangazi ilçesi Örnekköy Mahallesi’nde gerçekleşmiştir. Yangının giriş katında başlayan yangın, hızla büyümüş ve üst kata sıçramıştır. Suriyeli kiracı ailenin yaşadığı dairede çıkan yangın sonucunda evde bulunanlar panik içinde alevlere karşı mücadele etmiş, ancak itfaiyenin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınmıştır.

Yangın esnasında etkilenen kadınlar, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık kontrolü için hastaneye sevk edilmiştir. Yangının çıkış nedeni araştırılmakta olup, olay yerinde gerekli incelemeler devam etmektedir. Faruk Yiğit’e ait evde meydana gelen yangın sonrasında herhangi bir can kaybı yaşanmamış olup, maddi hasar meydana gelmiştir. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenememiştir ve soruşturma devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Milli Futbolcu Faruk Yiğit’e Ait Evde Korkutan Yangın!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin