1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’nı Ziyaret Etti ve Anlamlı Açıklamalarda Bulundu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’nı Ziyaret Etti ve Anlamlı Açıklamalarda Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Anneler Günü özelinde Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’nı ziyaret etti. Anıt mezara karanfil bırakıp dua ettikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özel, Zübeyde Hanım’ın Mustafa Kemal Atatürk’e olan etkisini vurgulayarak, anneliğin büyük bir değer olduğunu belirtti. Özel, annelerin zorluklar karşısında, mezhep, ırk, cinsiyet ayrımı olmaksızın her türlü fedakarlığı gösterdiğini ve onların gözyaşının rengi olmadığını söyledi.

Özel ayrıca, Anneler Günü vesilesiyle, Diyarbakır anneleri, Cumartesi anneleri ve şehit anneleriyle de iletişime geçerek, onlara moral verdi. Ayrıca, çeşitli isimler arasında bulunan Mısra Öz, Abdullah Tayyip Olçok’un annesi Nihal Olçok, Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş ve eşi Ayşe Ateş ile de görüşerek, onların acılarına ortak olduğunu ifade etti. Voleybol Milli Takım kaptanı Eda’nın da Anneler Günü’nü kutladığını belirten Özel, bu özel günde herkesin bir araya gelerek dayanışma içinde olması gerektiğini ifade etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay da Zübeyde Hanım’ın önemini vurgulayarak, her sene Anneler Günü’nde Zübeyde annenin huzurunda toplandıklarını ve ona minnettar olduklarını dile getirdi. Tugay, annelerin ve kadınların toplumun temel taşları olduğunu belirterek, onların desteğiyle ülkenin aydınlık bir geleceğe ilerleyeceğine inandığını ifade etti. Tugay, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak, onlara sevgi ve saygılarını iletti.

Sonuç olarak, Özgür Özel ve Cemil Tugay’ın Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’nda gerçekleştirdikleri anlamlı ziyaret, anneliğin kutsallığını ve annelerin toplumdaki önemini bir kez daha hatırlattı. Anneler Günü vesilesiyle yapılan bu tür etkinlikler, annelere olan sevgi ve saygının artmasına ve dayanışmanın güçlenmesine katkı sağlıyor. Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’nı Ziyaret Etti ve Anlamlı Açıklamalarda Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin