1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklama: “Demokrasinin Kazandığı Yerden Kaybeden Olmaz!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklama: “Demokrasinin Kazandığı Yerden Kaybeden Olmaz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan toplantıda il başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ve belediye başkanlarını selamlarken hayırlı istişareler olmasını diledi. Erdoğan, 30 Kasım tarihinde yapılan toplantıda 31 Mart seçimlerine yönelik değerlendirmelerin yapıldığını ve kampanya döneminde sahada yapılan çalışmaları hatırlattı.

Erdoğan, 31 Mart seçimlerinin demokrasi adına büyük bir başarı olduğunu vurgulayarak, demokrasinin kazandığı yerde kaybeden olmayacağını belirtti. Türkiye’nin demokrasi standartlarını yükselterek 85 milyonun iradesini sandığa yansıttığını söyleyen Erdoğan, demokrasinin sıfır toplamlı bir oyun olmadığını ve herkesin kazandığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı, Türkiye’nin son yıllarda yaşadığı darbe girişimleri ve vesayet odaklarına karşı verdiği mücadeleyi de hatırlatarak, 15 Temmuz’daki hain darbe girişimini milletin cansiperane çabaları ile püskürttüklerini ifade etti. Bu mücadelede vesayet odaklarının asla pes etmeyeceğini ve her fırsatı kolladığını belirten Erdoğan, milletin iradesini her zaman üstün tuttuklarını vurguladı.

Erdoğan, 31 Mart seçim sonuçlarını kapsamlı bir şekilde değerlendirdiklerini ve partinin yetkili organlarında bu konuda detaylı muhasebeler yaptıklarını söyledi. Her zaman milletle beraber hareket ettiklerini ve milletin her zaman yanında olduklarını dile getiren Erdoğan, AK Parti’nin milletin partisi olduğunu ve bundan sonra da öyle kalacağını belirtti.

Siyasetin milletle omuz omuza yapılması gerektiğini vurgulayan Erdoğan, partinin ve davasının geleceğinin kişisel hesapların ötesinde olduğunu ifade etti. Her türlü problem ve eksikliği gidermek için kendilerini düzeltme gerekliliğine dikkat çeken Erdoğan, partinin geleceğinin, kişisel kaygı ve hesapların ötesinde olduğunu ve millete hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Erdoğan’ın bu konuşması, AK Parti’nin Türkiye’deki siyasi duruşunu ve değerlerini vurgulayan önemli bir mesaj içermektedir. Erdoğan, partisinin milletle olan bağını güçlü tutarak, geleceğe güvenle bakmaya devam edeceklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklama: “Demokrasinin Kazandığı Yerden Kaybeden Olmaz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin