1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Akrabalar İş Yerini Engelledi, Ataban Döviz Astı

Akrabalar İş Yerini Engelledi, Ataban Döviz Astı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da yaşayan 40 yaşındaki bir adam, Sinanpaşa Mahallesi’nde 3 yıl önce sıkma ve ev yemekleri satmak için küçük bir iş yeri açtı. Ancak iddialara göre, adamın akrabaları iş yerini sürekli zabıtaya şikayet ederek işini engelledi.

Yaşadığı sürekli sorunlar nedeniyle sonunda akrabalarıyla tüm ilişkilerini koparan adam, iş yerine “Akrabalarım giremez” ve “Akrabalarım oturamaz” yazıları astı. Bu yazıları görenler, fotoğraflarını çekip sosyal medyada ve aile gruplarında paylaşmaya başladı.

İhlas Haber Ajansı’na konuşan adam, akrabaları olmadan daha mutlu ve başarılı olduğunu belirterek, “İnsanlara tavsiyem, akrabalarınızla görüşmeyin” dedi.

Hiçbir akrabasından yardım alamadığını anlatan adam, vergi dairesi, polis ve zabıtanın kendisini ziyaret ettiğini ancak her şekilde işini sürdürmeye kararlı olduğunu ifade etti. Daha büyük bir iş yeri açtığında ise daha büyük yazılar asmayı planladığını söyledi.

Yazıyı görenlerden olumlu tepkiler alan adamın müşterilerinden biri ise şaşkınlığını gizleyemedi ve “Benim bildiğim akraba birbirine destek olurdu ama bu adamın başına kötü bir şey gelmiş olmalı. Haklı da olabilir” yorumunu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Akrabalar İş Yerini Engelledi, Ataban Döviz Astı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin