1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Recep Tayyip Erdoğan’dan Çarpıcı Açıklamalar: “Yolumuza Peş Peşe Devam Ediyoruz!”

Recep Tayyip Erdoğan’dan Çarpıcı Açıklamalar: “Yolumuza Peş Peşe Devam Ediyoruz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, partinin gelecek dönem içerisinde yapacağı kongreler ve istişareler hakkında bilgi verdi. Özellikle seçimlerin üzerinden 1 yıl geçmesi dolayısıyla partinin önemli adımlar atacağını vurguladı. Bu sürecin partinin kadrolarını güçlendirmek ve yeniliklere açık olmak adına bir fırsat olduğunu belirtti.

Erdoğan, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan genel seçimin üzerinden bir yıl geçtiğini ve bu süre zarfında TBMM’nin milletin beklentilerini karşılamak adına yoğun bir çalışma temposuyla yasalar çıkardığını ifade etti. Ayrıca kabine üyeleriyle birlikte ülkenin refahı ve güvenliği için ellerinden geleni yaptıklarını sözlerine ekledi.

Öte yandan Erdoğan, 31 Mart seçimlerinin bir güven oylaması olmadığını belirtti. Seçmenin tercihinde bir kırılma yaşanmadığını ve milletin verdiği mesajı aldıklarını söyledi. Partisinin hükümeti teslim almak konusunda kararlı olduğunu ve halkın desteğini kaybetmediğini vurguladı.

Ayrıca Erdoğan, teşkilatlarında ve bürokrasilerinde rehavet ve gönülsüzlüğe izin veremeyeceklerini dile getirdi. Son 21 yılda aşılan bürokratik engellerin tekrar yükselmesine izin vermeyeceklerini söyleyen Erdoğan, kanun dışına çıkan herkesin hesap vereceğini belirtti. Ülkenin ve milletin menfaatleri doğrultusunda hiçbir mazeretin kabul edilemeyeceğini vurguladı.

Son olarak Erdoğan, partisinin her zaman milletin emanetinde olduğunu ve güçlü duruşunu koruyacaklarını ifade etti. Gelecek dönemde detaylı planlar ve projeler hakkında daha fazla bilgi vereceklerini aktaran Erdoğan, partisinin dava ve hedeflerinden taviz vermeden yola devam edeceğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Recep Tayyip Erdoğan’dan Çarpıcı Açıklamalar: “Yolumuza Peş Peşe Devam Ediyoruz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin