1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Destici’den Tasarruf ve Anayasa Önerileri

Destici’den Tasarruf ve Anayasa Önerileri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BBP Genel Başkanı, Sivas’a çeşitli toplantılar ve ziyaretler gerçekleştirmek üzere geldi. İlk olarak Sivas Belediyesi’ni ziyaret etti ve Belediye Başkanı ile çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra gazetecilere konuşan Genel Başkan, yeni anayasa çalışmaları hakkında konuşarak, “Şehit liderimizin liderliğinde, partimiz sivil, demokratik, hukukun üstünlüğünü içeren ve milletin inancını, kültürünü benimsemiş bir anayasa savunmaktadır. Türkiye’nin darbe anayasasından kurtulması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Tasarruf tedbirlerine de değinen Genel Başkan, ekonominin düzelmesi için tasarrufun önemini vurguladı. “Ne kadar kazanırsanız kazanın, israf ediyorsanız; düzlüğe çıkamazsınız. Tasarruf olmadan ekonomi düzelmez. Bu yüzden tasarruf önemlidir” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı ile CHP Genel Başkanı’nın görüşmesine de değinen Genel Başkan, “Türkiye’nin yumuşak bir politikaya ihtiyacı var. Seçimsiz süreci iyi değerlendirmeliyiz. Temel sorunlara çözüm bulmamız gerekiyor” dedi.

Ayhan Bora Kaplan soruşturması hakkında konuşan Genel Başkan, “Ciddi ve önemli bir süreçteyiz. Bu sürecin gerektirdiği adımlar atılacaktır. Devletimizin yürüyüşünü kimse engelleyemez. BBP, anayasaya, yasalara ve devletimize bağlı kalacaktır” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Destici’den Tasarruf ve Anayasa Önerileri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin