1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ünlü köpek eğitmeni dolandırıldı!

Ünlü köpek eğitmeni dolandırıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ümraniye’de geçtiğimiz ay meydana gelen olayda, ünlü köpek eğitmeni A.A., internetteki satılık ev ilanına müşteri oldu. Emlakçı F.Y. ile iletişime geçen A.A., ev sahibinin şehir dışında olduğunu belirten Emlakçı F.Y. ile 2 milyon 950 bin TL’ye anlaştı. Ancak, ev sahibi ile iletişim kurmaya çalışan A.A., emlakçı F.Y. tarafından engellendi ve parasını bozdurarak 2 milyon 750 bin TL’sini bankaya, 200 bin TL’sini ise emlakçının yönlendirmesi üzerine ev sahibinin iddia edilen borcuna verdi.

Taşındıktan günler sonra, A.A. komşusunun aracılığıyla ev sahibi ile iletişim kurdu ve evin gerçek fiyatının 2 milyon 750 bin TL olduğunu, 200 bin TL’nin ise bacanağına borç yalanıyla dolandırıldığını öğrendi. Emlakçı F.Y. ile iletişim kurmaya çalışan A.A., çeşitli bahanelerle geçiştirildikten sonra telefonlarına ulaşamadı. Dolandırıldığını düşünen A.A., 200 bin TL’sini geri almak için yetkililerden yardım bekliyor.

Emlakçı F.Y. tarafından dolandırıldığını iddia eden A.A., emlak ofisinde kendisine hizmet bedeli olarak 110 bin TL ödediğini belirterek, “Eve taşındıktan sonra ev sahibinden öğrendiğim gerçek fiyatla birlikte dolandırıldığımı fark ettim. Emlakçı bana mülk sahibi ile görüştürmedi ve 200 bin TL’yi alarak kayıplara karıştı. 110 bin TL’lik hizmet bedeli de cabası. Konunun çözülmesini ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum” dedi.

Emlakçı F.Y. ise suçlamaları kabul etmeyerek, kendilerinin sadece hizmet bedeli aldığını ve alıcıdan 20 bin TL, satıcıdan da 90 bin TL olmak üzere toplam 110 bin TL aldıklarını iddia etti. Satıcının komisyonunun alıcıya yansıtılmasının olmadığını öne süren F.Y., A.A.’nın paranın akıbetini bilmediğini savundu ve “Belki de kendisi parayı kaybetmiştir ya da düşürmüştür. Başka birini suçlamak doğru değil” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü köpek eğitmeni dolandırıldı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin