1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Balıkesir Üniversitesi Turizm öğrencisi bıçaklanarak öldürüldü

Balıkesir Üniversitesi Turizm öğrencisi bıçaklanarak öldürüldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

20 yaşındaki genç turizm öğrencisi Ata Emre Akman, 1 yıl önce Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü’ne katıldı. 11 Mayıs’ta İstanbul’da motosikletle sipariş bıraktığı adresten dönerken E.Ö.’nün bıçaklı saldırısına uğrayarak yaşamını yitirdi.

Ata’nın annesi Zuhal Akman, oğlunun saldırıya uğramadan önce işe başladığını ve Anneler Günü’nde sürpriz yapmak istediğini belirtti. Ata’nın çalışmaya başlamasının nedeni, kendi bireyselliği ve ailesinin maddi durumuyla ilgili olmadığını söyledi. Anneler Günü’nde sürpriz yapmak için çalıştığını ve hayallerinin Lizbon’a gitmek olduğunu paylaştı.

Olayın yaşandığı günü anlatan Zuhal Akman, eşinin polis tarafından oğullarının ağır yaralı olduğu bilgisiyle arandığını ve acil servisten sadece 5 dakika sonra morga geldiklerini ifade etti. Oğlunun cesedini gördükten sonra onunla bir süre sarılarak vedalaştığını ve ellerinin kanla kaplandığını anlattı.

Ata’nın annesi, oğlunun üniversitede kaldığı dönem boyunca askeri misafirhanede konakladığını ve gelecek yaz ev tutmayı planladıklarını belirtti. Ata’nın dünya turu yapma hayali olduğunu paylaşan Zuhal Akman, Jazz müziğini sevdiğini ve dünya turu yapmak istediğini ifade etti.

E.Ö.’nün babasının da en ağır cezayı alması gerektiğini savunan Zuhal Akman, katillerin cezalandırılmasını istedi. Ata’nın babası Erol Akman ise oğlunu koruyamadığı için kendisini suçladı ve bu durumun gelecekte başka aileler için tehdit oluşturabileceğini dile getirdi. Ata’nın liseden arkadaşı Efe Toprak Ateş, Ata’nın dünya turu hayalini gerçekleştirmek ve annesine hediye almak istediğini paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balıkesir Üniversitesi Turizm öğrencisi bıçaklanarak öldürüldü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin