1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Başsavcı ile Avukat Arasında Tuvalete İlgili Kavga: Skandal Olay!

Başsavcı ile Avukat Arasında Tuvalete İlgili Kavga: Skandal Olay!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaş Adliyesi’nde dün yaşanan olayda, adliye personeline ait tuvaleti kullanmak isteyen Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında tartışma yaşandı. Tutanakta, avukatın zorla dışarı çıkarıldığı iddiaları yer aldı. Hakan Tüzen, Baro odasında bulunan erkekler tuvaletinin anahtarını alarak tuvalete gittiğini ve Başsavcı ile karşılaştığını belirtti. Ardından yaşanan sözlü tartışma sonucunda avukat zorla dışarı çıkarıldı. Tutanakta yer alan ifadelere göre Başsavcı, avukata tuvaleti kullanamayacağını söyleyerek zor kullanım emri verdi.

Olayın ardından tutanakta imzası bulunan avukatlarla birlikte Antalya Baro Başkanı Hüseyin Geçilmez, Kaş’a giderek basın açıklaması yapacaklarını duyurdu. Başsavcı Feyzoğlu ise tutanak ve görüntüleri HSK’ya gönderdi. Başsavcı, yaşanan olayları reddederek güvenlik kaygısıyla hareket ettiğini iddia etti. HSK’ya gönderdiği tutanakta, tuvaletin personel kullanımına ait olduğunu ve avukatlara kapalı olduğunu belirtti.

TBB tarafından yapılan açıklamada, başsavcının avukatlara gösterdiği tavır talihsiz ve üzücü olarak nitelendirildi. Antalya Barosu’nun başkanı ve avukatlar, Başsavcı Feyzoğlu’nun görevden alınması için girişimlerde bulunacaklarını belirtti. Yapılan basın açıklamasında, adil yargılanma hakkı ve adaletin önemi vurgulandı.

Avukatlar, yaşanan bu olayın kabul edilemez ve talihsiz olduğunu belirterek, HSK’dan soruşturma başlatılmasını talep etti. Türkiye’nin dört bir yanından gelen avukatlar, Kaş Adliyesi’nin önünde bir araya gelerek toplu bir protesto gerçekleştirdiler. Başsavcının avukatlara gösterdiği tutumu kınayan avukatlar, adaletin herkes için eşit olması gerektiğini vurguladılar.

Bu olayın yargı dünyasında büyük yankı uyandırmasının ardından, HSK’dan gerekli soruşturmanın başlatılması ve başsavcının görevden alınması talepleri yükseldi. Avukatlar, haklarını savunmak ve adaletin sağlanması için mücadelelerine devam edeceklerini belirttiler. Olayın tarafları arasında yaşanan sözlü ve fiziksel müdahalenin kınandığı açıklamada, yaşanan olayın bir daha tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başsavcı ile Avukat Arasında Tuvalete İlgili Kavga: Skandal Olay!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin