1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Basketbol Takımı Aliağa Petkimspor’u mağlup ederek seride 1-0 öne geçti!

Fenerbahçe Basketbol Takımı Aliağa Petkimspor’u mağlup ederek seride 1-0 öne geçti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Basketbol Takımı, Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisinde Aliağa Petkimspor’u mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. İlk maçı 102-72 kazanan Fenerbahçe, serinin ikinci maçını Aliağa Petkimspor’un ev sahipliğinde oynayacak.

Fenerbahçe’nin galibiyetinde başarılı performans sergileyen oyuncular arasında Sertaç Şanlı, Melih Mahmutoğlu, Hayes-Davis, Mert Emre Ekşioğlu, Calathes, Metecan Birsen, Şehmus Hazer, Wilbekin, Tarık Biberovic, Pierre ve Sestina yer aldı. Aliağa Petkimspor ise Efianayi, Zoriks, Yunus Emre Sonsırma, Simmons, Aldridge, Emre Tanışan, Thomas, Mahir Ağva, Yavuz Gültekin, Murat Kağan Tor, Ata Can Atsüren ve Anıl Osman Cevahir kadrosuyla mücadele etti.

Karşılaşmanın periyotlarına bakıldığında Fenerbahçe’nin 28-14, 54-37 ve 79-52’lik periyot skorlarıyla üstünlüğünü koruduğu görüldü. Maçın sonucunda ise ev sahibi takım olan Fenerbahçe, 102-72’lik skorla seride öne geçti.

Serinin ikinci maçı, Aliağa Petkimspor’un sahası ENKA Spor Salonu’nda oynanacak. Fenerbahçe’nin bu maçı da kazanması halinde yarı finale yükselme şansını yakalayacağı belirtiliyor. Taraftarlar, heyecanla serinin ikinci maçını beklerken her iki takımın performansı merakla izleniyor.

Fenerbahçe Basketbol Takımı, Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisinde Aliağa Petkimspor’u mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. İlk maçı 102-72 kazanan Fenerbahçe, serinin ikinci maçını Aliağa Petkimspor’un ev sahipliğinde oynayacak. Bu karşılaşmanın sonucu, yarı finale yükselecek takımı belirlemede etkili olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Basketbol Takımı Aliağa Petkimspor’u mağlup ederek seride 1-0 öne geçti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin