1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ev Sahibinden Skandal İddia: Aileyi Evden Çıkarttırmaları İçin Emlakçıya Para Verdi

Ev Sahibinden Skandal İddia: Aileyi Evden Çıkarttırmaları İçin Emlakçıya Para Verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da uzun süredir oturdukları evlerinden ev sahibiyle yaşadıkları sorun nedeniyle çıkmak zorunda kalan ve yeni bir ev tutan güvenlik görevlisi Salim Sağlam ile eşi Gülümser Sağlam (40) ve kızları Gülfigan Sağlam (11), yeni bir ev bakmaya başladı. 12 Mayıs’ta emlakçı M.K. tarafından gösterilen evi beğenen aile, emlak komisyon bedelini ödeyerek evi kiraladı. Eski ev sahibi emlakçıya aileyi uyarmış ve bu nedenle emlakçı M.K. kirayı düzgün ödemediklerini belirterek ev sahibiyle iletişime geçmişti. Bunun üzerine emlakçı M.K., aileyi arayarak taşınmalarını istedi. Salim Sağlam, komisyon bedelini geri talep etti.

Salim Sağlam, “Emlakçı M.K. ile görüştük, ofisine gittik ve kira kontratı imzaladık. Emlakçı, bana 30 bin lira komisyon karşılığında taşınabileceğimizi söyledi. Kabul ettik ve nakit olarak parayı verdik. Kira kontratında ev sahibinin imzayı atacağını belirtmesine rağmen, ertesi gün evi boşaltmamız istendi. Emlakçı ‘Diğer evdeki kiranı ödememişsin, milleti kandırmışsın’ diyerek bizi suçladı ve 2-3 gün içinde evden çıkmamızı istedi” dedi.

Salim Sağlam, ailenin yaşadığı mağduriyeti dile getirerek, “Kızımı okula gönderemiyoruz, elektrik ve su yok. Giderlerimizi karşılayamıyoruz, çok zor durumdayız” şeklinde konuştu.

Emlakçı M.K. ise Sağlam ailesinin eski evlerinde düzensiz kira ödediğini öğrendikten sonra çıkarmak istediğini belirtti ve evi kiralamadan önce aldığı komisyonun bir kısmını geri ödediğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ev Sahibinden Skandal İddia: Aileyi Evden Çıkarttırmaları İçin Emlakçıya Para Verdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin