1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Balıkesir’de Kanlı Cinayet: Anne Çocukları Koruyamadı

Balıkesir’de Kanlı Cinayet: Anne Çocukları Koruyamadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de, E.Ö.’nün 20 bıçak darbesiyle öldürdüğü motokurye Ata Emre Akman’ın, apartmanda yaşadığı ortaya çıktı. E.Ö. tutuklandıktan sonra babası Orhan Özdemir’in önceden dini nikah ile birlikte yaşadığı Sultan Durmaz, olay hakkında konuştu. Durmaz, Özdemir’den 12 yıl önce ayrıldığını ve uyuşturucu kullandığı ve kendisini aldattığı gerekçesiyle ayrıldığını belirtti.

Sultan Durmaz, Özdemir ailesinin 12 yıldır kendisini ve çevresini rahatsız ettiğini söyledi. Durmaz, Orhan’ın rahatsızlık ve korku verdiğini belirtti. 10 yıl önce ayrıldıktan sonra başka bir evlilik yaptığını ve şu anda 11 aylık bir oğlu olduğunu paylaştı. Durmaz, Orhan’ın çevresine saldırdığını ve kendisini kurşunladığını anlattı. Durmaz, 2016 yılında yaşadığı olaylar nedeniyle ailesinin memlekete döndüğünü ancak kendisinin çocukları için mücadeleye devam ettiğini dile getirdi.

E.Ö.’nün 18 yaşında olduğunu ve babasının nüfusa geç yazdırdığını belirten Durmaz, E.Ö.’nün Orhan’ın ilk eşinden olan çocuğu olduğunu ve hiçbir kan bağının olmadığını ifade etti. Durmaz, Orhan’ın evini kurşunladıktan sonra cezaevine girdiğini ve oğlunu ve babasını evine gönderdiğini söyledi. Durmaz, 2016 yılında Orhan’ın babasının kendisini 6 yerinden bıçakladığını ve olaydan sonra devletin oğlunu koruyucu aileye teslim ettiğini paylaştı.

Olay günü evde olduğunu ve Ata Emre’nin üst katta oturan komşusuna pizza siparişi getirdiğini anlatan Durmaz, Ata Emre’yi yerde görünce çok üzgün olduğunu ve kendisinin de olabileceğini düşündüğünü dile getirdi. Durmaz, ölen kişinin kendisinin de olabileceğini belirtti ve ailesine başsağlığı diledi. Ata Emre’nin ailesine güç ve kuvvet dileyen Durmaz, her zaman ulaşılabilir olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balıkesir’de Kanlı Cinayet: Anne Çocukları Koruyamadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin