1. Haberler
  2. Spor
  3. Sivasspor deplasmanda İstanbulspor’u 3-1 mağlup etti!

Sivasspor deplasmanda İstanbulspor’u 3-1 mağlup etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivasspor, Süper Lig’in 37. haftasında deplasmanda İstanbulspor’u 3-1 mağlup etti. Maçın ilk yarısında Sivasspor, Charisis ve Turgunboev’in golleriyle 2-0 öne geçti. İkinci yarıda ise Koita’nın golüyle farkı 3’e çıkardı. İstanbulspor’un tek golü 81. dakikada Vefa Temel’den geldi. Maçın sonlarına doğru ise Duhaney ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maç, Sivasspor’un 3-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Karşılaşmada ilk tehlikeli atağı İstanbulspor gerçekleştirdi. 6. dakikada Jackson’ın kornere çeldiği top sonrasında Ali Yaşar’ın vuruşu Nikolic tarafından kornere çıkarıldı. 17. dakikada Sivasspor, Charisis’in Simon Deli’ye çarpan şutuyla 1-0 öne geçti. 43. dakikada ise Turgunboev’in sert şutuyla fark 2’ye çıktı. İlk yarı, Sivasspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda 54. dakikada Manaj’ın asistinde Koita’nın golüyle Sivasspor, skoru 3-0’a getirdi. İstanbulspor’un tek golü 81. dakikada Vefa Temel’den geldi. 86. dakikada ise İstanbulspor 10 kişi kaldı, çünkü Duhaney ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maç, Sivasspor’un 3-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın oynandığı stat Esenyurt Necmi Kadıoğlu idi. Hakemler ise Ömer Faruk Turtay, Suat Güz ve Özcan Sultanoğlu’ydu. İstanbulspor’un kadrosunda Mücahit Serbest, Duhaney, Okan Erdoğan, Mehmet Yeşil, Simon Deli, Ali Yaşar, Sambissa, Vorobjovas, Loshaj, Jackson, Mamadou gibi isimler yer alırken, Sivasspor’un kadrosunda ise Nikolic, Alaaddin Okumuş, Appindangoye, Camara, Uğur Çiftçi, Charisis, Bartuğ Elmaz, N’Jie, Koita, Manaj gibi futbolcular sahada yer aldı.

Gollerin yanı sıra maçta Dk. 86’da Duhaney’in kırmızı kart görmesi ve Dk. 33’te Mehmet Yeşil’in sarı kart görmesi gibi önemli anlar da yaşandı. Sivasspor, deplasmanda aldığı bu galibiyetle ligde üst sıralara tırmanırken, İstanbulspor ise evinde aldığı mağlubiyetle hayal kırıklığı yaşadı. Maçın sonucunda Sivasspor, deplasmandan 3-1’lik galibiyetle ayrılarak önemli bir 3 puan aldı ve ligdeki yerini sağlamlaştırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sivasspor deplasmanda İstanbulspor’u 3-1 mağlup etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin