1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bahçeli: “Seçimler Geride Kaldı, Şimdi İş Yapmaya Bakalım!”

Bahçeli: “Seçimler Geride Kaldı, Şimdi İş Yapmaya Bakalım!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Partisinin Kızılcahamam’daki Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın açılış öncesinde düzenlediği basın toplantısında, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Bahçeli, 31 Mart’taki Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimi sonrasında Türkiye’nin seçimler dönemini geride bıraktığını ve artık ülke gündeminde seçimin olmadığını ifade etti. Seçilen belediye başkanlarına milletin takdiri ve tercihiyle seçildiklerini belirten Bahçeli, seçimi kazananların yanı sıra seçilemeyen adaylara da teşekkürlerini iletti.

Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP’nin aldığı oyların sağlıklı bir değerlendirme için il genel meclis üyeliği seçim sonuçlarına bakılması gerektiğini vurgulayan Bahçeli, bu seçimlerde MHP’nin ve Cumhur İttifakı’nın önemli bir başarı elde ettiğini kaydetti. Yapılan karalama kampanyalarının gerçekleri değiştirmediğini belirten Bahçeli, MHP’nin Türkiye çapında sayısız belediye başkanlığı kazandığını ve başarılı bir sonuca ulaştığını ifade etti.

Ülkenin seçim atmosferinden uzaklaşması ve normalleşme çağrıları yapılması gerektiğini belirten Bahçeli, Türkiye’nin önündeki asıl gündemin milli birlik ve kardeşlik, sosyal ve ekonomik reformlar olduğunu vurguladı. Türkiye’nin kucaklaşma ve uzlaşma içinde yol alması gerektiğini belirten Bahçeli, terörizme boyun eğmenin asla kabul edilemeyeceğini ve bunun teslimiyet olduğunu söyledi.

Siyasetteki yumuşama ve normalleşmenin sürekli olması gerektiğini belirten Bahçeli, kumpasların ve komploların işleriyle bağdaşmadığını vurguladı. Hiç kimsenin ülke içinde huzur ve barışı bozacak eylemlere tevessül etmemesi gerektiğini kaydeden Bahçeli, Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü korumak için gereken tedbirlerin alınacağını belirtti.

Belediye başkanlarının liyakat esaslarını gözeterek hizmet etmeleri gerektiğini vurgulayan Bahçeli, partizanlık ve kayırmacılığın MHP’nin siyasi ahlakına ve ilkelerine terstir dedi. Haysiyet, huzur ve liyakatın belediye hizmetlerinde ön planda olması gerektiğini ifade eden Bahçeli, partisine oy veren veya vermeyen her vatandaşa eşit şekilde hizmet sunulması gerektiğini belirtti.

Son olarak Bahçeli, Türkiye’nin önünde bulunan zorlukların ancak birlik ve beraberlik içinde aşılacağını ve hiçbir komplo ve kumpasa boyun eğilmeyeceğini ifade ederek, devletin ve milletin istikbali için mücadele edeceklerini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçeli: “Seçimler Geride Kaldı, Şimdi İş Yapmaya Bakalım!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin