1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Adana’da Altın Sahteciliği Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı

Adana’da Altın Sahteciliği Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, Adana merkezli Mersin, Yozgat ve Kahramanmaraş’ta 15 Mayıs günü ‘Ayar-3’ operasyonları düzenlendi.

Operasyonlar kapsamında, ‘Paraya Eşit Sayılan Değerlerde Sahtecilik’ suçunu işlediği belirlenen 13 şüpheli yakalandı. Bu operasyonlarda bir sahte altın atölyesinde yaklaşık değeri 50 milyon lira olan; 3 bin 646 çeyrek altın, 811 yarım altın, bin 614 tam altın ve 57 Reşat altın ele geçirildi. Ayrıca 14 tam altın kalıbı, 13 yarım altın kalıbı, 10 çeyrek altın kalıbı, 10 altın kalıplarına ait halka, 4 basıma hazır pul altın ve siparişlere ait evraklar da bulundu. Şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürülüp sorgulandı.

Sorguları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 10’u tutuklanırken, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 2’si savcılıktan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adana’da Altın Sahteciliği Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin