1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Minik Umut’un Dramı: 8. Kat Penceresinden Düştü

Minik Umut’un Dramı: 8. Kat Penceresinden Düştü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pamukkale ilçesi Karşıyaka Mahallesi Akvadi Toki Konutlarında meydana gelen olayda, 4 yaşındaki Umut Çiçek, ailesinin yaşadığı 14 katlı binanın 8. katındaki daireden aşağıya düştü. Olayı duyan anne Çiçek Çelik, çocuğunun düşme sesini duyarak hemen pencereye koştu. Çelik’in çığlıkları üzerine komşular yardıma geldi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalede bulundukları Umut’un hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcı, dairede ve düşme alanında incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmaların ardından Umut’un cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morguna götürüldü.

Anne Çiçek Çelik’in oğlunun cansız bedenini görmek isteği yürekleri dağlarken, polis ekipleri ve aile üyeleri acılı annenin sakinleşmesine yardımcı oldu. Babası Veli Çelik de acılı haberi alıp işyerinden gelen ve aile üyeleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Minik Umut’un Çelik ailesinin 3 çocuğundan ortanca oğlu olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Minik Umut’un Dramı: 8. Kat Penceresinden Düştü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin