1. Haberler
  2. Spor
  3. Osayi Samuel: “İyi oynamadık ama turu geçtik! Çeyrek finaldeyiz”

Osayi Samuel: “İyi oynamadık ama turu geçtik! Çeyrek finaldeyiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe forması giyen Osayi Samuel, Union Saint-Gilloise karşılaşmasının ardından iahaber.com’a yaptığı açıklamalarda, “Taraftara böyle bir hayal kırıklığı yaşatmamalıyız ancak hedefimize ulaştık ve çeyrek finaldeyiz. Maalesef iyi bir oyun sergilediğimizi söyleyemem ama tur atladık” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde son 16 turunun rövanş maçında Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise takımını sahasında 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla sarı-lacivertliler, deplasmanda 3-0 galip geldikleri maçın ardından tur atlamayı başardılar. Osayi Samuel, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada mücadelenin detaylarına da değindi.

Osayi Samuel, “Bugünkü maçı kazanmayı istedik. Her zaman galip gelmek istiyoruz ancak maalesef yenilgiyle ayrıldığımız için hayal kırıklığı yaşıyoruz. Taraftarımıza böyle bir sonuçla dönmemeliyiz ama hedefimize ulaştık ve çeyrek finale yükseldik. Oyunumuzun istediğimiz seviyede olmadığını söyleyebilirim ama turu geçtik. Önümüzde önemli bir maç var ve yarın hazırlıklara başlayacağız. O maçı da kazanmak istiyoruz” diyerek gelecek hedeflerini belirtti.

Nijeryalı futbolcu, “Konferans Ligi’ni kazanmak istiyoruz ancak takım olarak maç maç düşünüyoruz. Şu an önümüzde Trabzonspor ile oynayacağımız kritik bir maç var. Ligde de şampiyonluk hedefimiz var. Trabzonspor maçına en iyi şekilde odaklanacağız. Her maça ayrı ayrı odaklanıyoruz. Önemsediğimiz şey, oynamış olduğumuz maç. Her maçı ayrı bir önemde tutuyoruz” şeklinde sözlerine devam etti.

Sonuç olarak, Osayi Samuel maç sonunda yaşanan yenilgiye rağmen takım olarak hedeflerine doğru ilerlediklerini ve önlerindeki kritik maçlara odaklandıklarını belirtti. Turu geçmelerine rağmen daha iyi performans sergilemeyi hedeflediklerini vurgulayan futbolcu, ligde de şampiyonluk mücadelesine odaklandıklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Osayi Samuel: “İyi oynamadık ama turu geçtik! Çeyrek finaldeyiz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin