1. Haberler
  2. Spor
  3. Süper Lig’de Heyecan Dorukta! 5 Takımın Küme Düşme Riski… İşte Detaylar!

Süper Lig’de Heyecan Dorukta! 5 Takımın Küme Düşme Riski… İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de küme düşen ilk iki takım, İstanbulspor ve Fatih Karagümrük oldu. İki takımın ardından 5 takımın daha küme düşme riski bulunuyor. Pendikspor, Ankaragücü’nün yenilmesini bekleyerek ve Hatayspor’un puan kaybetmesini bekleyerek ligde kalmak için mücadele edecek. İstanbul ekibinin ligde kalması için Gaziantep FK’yi en az 26 farkla yenmesi gerekiyor. Bu durumda Pendikspor’un ligde kalma ihtimali oldukça düşük görünüyor.

Hatayspor ise ligde kalmak için kazanması gerekiyor. Takım, kazandıktan sonra Ankaragücü’nün puan kaybetmesini veya Konyaspor’un yenilmesini bekleyecek. Ankaragücü ise Hatayspor’un puan kaybetmesini bekleyecek veya Trabzonspor’u deplasmanda yenerek ligde kalmayı garantileyecek.

Konyaspor ise Hatayspor ve Ankaragücü’nün puan kaybetmesini bekleyecek. Son hafta Galatasaray’dan puan alması durumunda diğer maçlara bakmadan ligde kalacak. Gaziantep FK ise Hatayspor’un puan kaybetmesini bekleyecek ve son hafta Pendikspor karşısında bir puanla ligde kalmayı garantileyecek.

4 takımın buluştuğu 41 puan durumunda, 4’lü averajda en çok puan toplayanlar sırasıyla Konyaspor, Hatayspor, Ankaragücü ve Gaziantep FK oldu. Süper Lig’de puan durumu şu şekilde; Gaziantep FK 41 puanla 14. sırada, Konyaspor 41 puanla 15. sırada, Ankaragücü 40 puanla 16. sırada, Hatayspor 38 puanla 17. sırada ve Pendikspor 37 puanla 18. sırada yer alıyor. ligde kalma mücadelesi son haftaya kadar devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Süper Lig’de Heyecan Dorukta! 5 Takımın Küme Düşme Riski… İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin