1. Haberler
  2. Ankara
  3. Bakanın Makam Aracı Kaza Yaptı: Anadolu Otoyolu’nda Çarpışma

Bakanın Makam Aracı Kaza Yaptı: Anadolu Otoyolu’nda Çarpışma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, 11.30 sıralarında Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde gerçekleşti. Ankara istikametine seyreden Bakan Tekin’in şoförü tarafından kullanılan 06 DF 4802 plakalı makam aracı, Bakan Tekin’in içinde olmadığı sırada aynı yöne giden, C.A. tarafından kullanılan 34 HEN 865 plakalı ciple çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle makam aracı bariyerlere çarparak savruldu.

Kaza sonrasında ihbar üzerine polis ve Karayolları ekipleri olay yerine sevk edildi. Her iki araçta da hasar meydana gelirken, tutanak hazırlandıktan sonra araçlar yoldan kaldırıldı. Kazada herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, sadece maddi hasar meydana geldi.

Şoförlerden alınan ifadelere göre, kaza anında her iki aracın da normal seyir halinde olduğu ve bir anda karşılaşmaları sonucunda çarpışma gerçekleştiği belirtildi. Bakan Tekin’in makam aracında bulunmaması nedeniyle herhangi bir siyasi boyutun olmadığı, kazanın sadece klasik bir trafik kazası olduğu vurgulandı.

Olay yerinde yapılan incelemeler sonucunda kaza nedeninin, karşılaşan araçların hız ve mesafe hesaplamalarını yanlış yapmaları olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle her iki şoföre de daha dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulunuldu. Ayrıca karayolu ekipleri, otoyolda ikaz levhalarının ve yol işaretlerinin güncellenerek, sürücülere daha fazla bilgi verilmesi gerektiğini belirtti.

Kaza, bölgedeki sürücüler arasında endişe ve dikkat artışına neden oldu. Otoyol üzerinde seyir halinde olan diğer araçlar, bu tür kazaların önüne geçebilmek için daha dikkatli ve özenli olmaya özen göstermeye başladılar. Ayrıca, Kazanın ardından yapılan trafik kontrollerinde, sürücülerin hız limitlerine uydukları ve emniyet kemeri kullandıkları görüldü. Bu da bölgedeki trafik güvenliğinin artmasına katkı sağladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakanın Makam Aracı Kaza Yaptı: Anadolu Otoyolu’nda Çarpışma
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin