1. Haberler
  2. Ankara
  3. Telefonla Dolandırıcılar! Kombi Bakımı Yalanıyla 7 Bin Lira Aldılar

Telefonla Dolandırıcılar! Kombi Bakımı Yalanıyla 7 Bin Lira Aldılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

M.K. (31) ile M.S. (45), kendilerini telefonda bir markanın yetkili servisi olarak tanıtarak, N.K.’nın (74) evindeki kombiye bakım yapılması gerektiğini belirttiler. Ev sahibi N.K. bu teklifi kabul etti ve şüpheliler eve giderek kombiyle ilgilendiler. Bakımın tamamlanmasının ardından 7 bin lira ücret talep eden şüphelilere ev sahibi N.K. ödeme yapmak istemediğini belirtti. Bunun üzerine M.K. ve M.S., ev sahibini ATM’ye götürerek parayı almayı başardılar.

Bu durumdan şüphelenen N.K., hemen polise haber verdi. Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayı soruşturmak üzere harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerin kullandığı otomobil Ankara yolu üzerinde bir uygulama noktasında durduruldu. M.K. ve M.S. araçtan indirilerek gözaltına alındı. Üzerlerindeki 7 bin lira paraya el konulurken, şüpheliler adli makamlara sevk edildi.

Haberin yer aldığı kategoride herhangi bir editoryal müdahale yapılmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Çorum Haberleri, bu sayfada otomatik olarak servis edilmiştir. Haberlerin hukuki muhatabı ise ilgili ajanslardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Telefonla Dolandırıcılar! Kombi Bakımı Yalanıyla 7 Bin Lira Aldılar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin