1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kahramanmaraş’ta Bir Booya Fabrikasında Meydana Gelen Patlama: 3 İşçi Yaralandı!

Kahramanmaraş’ta Bir Booya Fabrikasında Meydana Gelen Patlama: 3 İşçi Yaralandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Patlamanın nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Fabrika yetkilileri ve işçiler, patlamanın yaşandığı sırada fabrikada rutin bakım çalışmalarının yapıldığını belirttiler.

Kahramanmaraş Valiliği ve Kaymakamlık makamları, patlamanın meydana geldiği fabrikada gerekli incelemelerin yapılacağını ve olası risklerin belirlenerek önlemlerin alınacağını duyurdu.

Patlama sonrasında çevre binalarda da maddi hasar meydana gelirken, olayın çevresinde bulunan vatandaşlar da korku dolu anlar yaşadı. Patlamanın etkisiyle çevredeki camları kırılan binaların da tamirat çalışmaları başlatıldı.

Bölgeye gelen AFAD ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Patlamayla ilgili detaylı incelemelerin sürdüğü belirtildi.

Patlamada yaralanan işçilerin sağlık durumlarının ise iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı. İşçilerin tedavilerine devam edildiği ve yakın takiplerinin yapıldığı bildirildi.

Kahramanmaraş’da meydana gelen patlamanın ardından Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Patlamanın nedeni hakkında detaylı bir araştırma yapılırken, fabrikanın güvenlik önlemlerinde herhangi bir eksiklik olup olmadığı da incelenecek.

Olayın ardından bölgede yaşayan vatandaşlar ve işçiler ise endişe ve korku içinde olduklarını belirterek, benzer bir durumun tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını talep ettiler.

Patlama sonrasında kısa süreli bir paniğin yaşandığı bölgede, yetkililerin ve ekiplerin hızlı müdahalesiyle durum kontrol altına alındı. Fabrika çevresinde önlemlerin arttırıldığı ve güvenlik tedbirlerinin en üst seviyede tutulduğu belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kahramanmaraş’ta Bir Booya Fabrikasında Meydana Gelen Patlama: 3 İşçi Yaralandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin