1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İBB, 280 Milyon TL’lik Yatırımla Maltepe’ye Dev Sosyal Merkez Açıyor!

İBB, 280 Milyon TL’lik Yatırımla Maltepe’ye Dev Sosyal Merkez Açıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 280 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek olan “Maltepe Çınar Mahallesi Sosyal Merkezi”nin temeli atıldı. Temel atma törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ve çok sayıda vatandaş katıldı. İmamoğlu, vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı amaçladıklarını belirterek, “çok yönlü belediyeciliği” benimsediklerini ifade etti.

İmamoğlu, İstanbul’a hizmet etmenin mecburiyeti olduğunu vurgulayarak, 16 milyon insana hizmet verdiklerini ve tempolarının yüksek olacağını söyledi. İmamoğlu, vatandaşları açılışlara, temel atma törenlerine ve hizmetlere sıklıkla davet edeceklerini belirterek, “durmadan çalışarak, millete hizmetin en iyisini sunacağız. İstanbul’un gelişmesi için yeni yatırımlarla yola devam edeceğiz” dedi.

“Partizanlık yapmadan hizmet sunmaya devam edeceğiz” diyen İmamoğlu, Alzheimer Gündüz Yaşam Evi, Yuvamız İstanbul, İBB Kadın birimi ve otoparkın merkezinin yatırımlar arasında bulunduğunu belirtti. Alzheimer hastalarının destek alacakları merkezde, uzmanlar ve nitelikli insanlarla bir araya geleceklerini ifade etti. İstanbul’a kazandırılan her yeni Yuvamız İstanbul’un, şehrin ve ülkenin geleceğinin teminatı olduğunu vurguladı.

İmamoğlu, konuşmasının devamında çocuklar için yapılacak yatırımları da belirtti. Çocuklara yönelik projelerin önemine değinen İmamoğlu, yüzlerce “Yuvamız” markasını şehre kazandırmak istediklerini ifade etti. Konuşmasının sonunda, okuldan çıkan öğrencilerin temel atma törenine katılmasıyla duygusal anlar yaşandı. İmamoğlu, çocuklara hitap ederek, onların desteğinin kendisine yeterli olduğunu ifade etti.

Törenin sonunda, Maltepe Çınar Mahallesi Sosyal Merkezi’nin temeline ilk harç döküldü. İmamoğlu, Köymen ve Adıgüzel’in birlikte butonlara basmasıyla yatırımın ilk adımı atılmış oldu. Bu önemli proje, İstanbul’a ve Maltepe’ye değer katacak ve vatandaşların hayatını kolaylaştıracak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İBB, 280 Milyon TL’lik Yatırımla Maltepe’ye Dev Sosyal Merkez Açıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin