1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kıraathane Cinayeti: Buca’da Kanlı Çatışma!

Kıraathane Cinayeti: Buca’da Kanlı Çatışma!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün gece saat 23.00 civarında Menderes Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi’ndeki bir kıraathanenin önünde meydana geldi.

İddiaya göre, Bucaspor taraftar gruplarından eski Buca Fun Club Derneği Başkanı ve emlakçı olan kişi, kıraathanenin önünde dururken, ilçedeki bir kıraathanenin işletmecisi olduğu belirtilen kişi hafif ticari araçla olay yerine geldi.

İşletmeci, tabancasını çıkararak, henüz bilinmeyen bir sebeple diğer kişiye ateş etti. Bu esnada kıraathanede bulunan kimliği belirlenemeyen bir kişi de işletmeciye karşılık verdi.

Çatışmada, kıraathane müşterisi olan D.O.F. ve işletmeci vuruldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Yaralılar, ambulanslarla Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’ne götürüldü. Yaralılardan biri tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralıların tedavisi hastanede devam ederken, ölen kişinin cenazesi savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatılırken, 1 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kıraathane Cinayeti: Buca’da Kanlı Çatışma!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin