1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. 100 ve 102 Yaşındaki Çift Guinness Rekoru Kırdı: Bakımevinde Tanıştılar, Nikah Kararı Şaşırttı!

100 ve 102 Yaşındaki Çift Guinness Rekoru Kırdı: Bakımevinde Tanıştılar, Nikah Kararı Şaşırttı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Philadelphia’da bulunan bir bakımevinde tanışan Bernie Littman (100) ve Marjorie Fiterman (102) isimli çift, ilerleyen yaşlarına rağmen evlenme kararı aldı. Nikahları Pensilvanya eyaletine bağlı Philadelphia’da kıyıldı ve çift, Guinness dünya Rekorları’na aday olmayı planlıyor. Littman’ın torunu Sarah Sicherman, dedesinin bu yaşta evlenme isteğinin kendilerini şaşırttığını ve rekor kırdıklarını düşündükleri için dünya rekorlarına başvurduklarını söyledi. Çiftin bakımevinde tanıştığını belirten Sicherman, dedesinin eşinin vefatının ardından buraya taşındığını ve Fiterman ile burada tanıştığını ifade etti.

Sicherman, Fiterman’ın da 60 yıl boyunca evli kaldığını ve aynı üniversitede okuduklarını açıkladı. İkilinin o dönemde birbirlerini tanımadığını belirten Sicherman, dedesinin 65 yıl boyunca evli kaldığını ve müzisyen olduğunu aktardı. Littman ile Fiterman’ın ilişkilerinin 9 yıldır devam ettiğini söyleyen Sicherman, dedesinin evlenme isteğiyle ailelerini şaşırttığını ve kısa bir törenle nikahlarını kıyabileceklerini söylediklerinde ısrar ederek evlendiklerini dile getirdi.

Fox News’un haberine göre, bu yaşlarda evlenen çiftin Guinness Dünya Rekorları’na girmesi bekleniyor. Her iki tarafın da uzun ve mutlu evlilik geçmişleri olduğu belirtilirken, Littman’ın 65 yıl boyunca evli kalması ve müzisyen olması dikkat çekici detaylar arasında yer alıyor. Evlilik kararı alan çift, bakımevinde tanışıp birbirlerini bulmalarıyla da dikkatleri üzerlerine çekiyor.

Bu olağanüstü evlilik hikayesi, iki insanın yaşlılık dönemlerinde bile aşka ve mutluluğa olan inancını yeniden canlandırıyor. Littman ve Fiterman, hayatlarının son dönemlerinde birlikte olmanın mutluluğunu birlikte yaşıyor ve birbirlerine destek oluyorlar. Guinness Dünya Rekorları’na aday olmaları ise bu ilginç ve sevgi dolu hikayenin daha geniş kitlelere duyurulmasını sağlayacak gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
100 ve 102 Yaşındaki Çift Guinness Rekoru Kırdı: Bakımevinde Tanıştılar, Nikah Kararı Şaşırttı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin