1. Haberler
  2. Spor
  3. Filenin Efeleri Hollanda’ya Mağlup Oldu! Son Dakika Haberleri!

Filenin Efeleri Hollanda’ya Mağlup Oldu! Son Dakika Haberleri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Filenin Efeleri, A Milli Voleybol Takımı olarak bilinen ve Türkiye’yi temsil eden voleybol takımı, FIVB Milletler Ligi’nin ikinci maçında Hollanda ile karşılaştı. Maç sonucunda Hollanda’ya 3-2’lik setler sonucunda mağlup oldu. Maç, Antalya Spor Salonu’nda oynandı ve oldukça çekişmeli geçti. İlk sette Hollanda’nın üstünlüğüyle başlayan mücadele, Milli Takımımızın üst üste bulduğu üç sayı ile 7-7’lik bir duruma gelmesiyle dengelendi. Efeler, etkili servis oyununu sürdürerek ilk seti 25-19 önde kapattı. İkinci sette de üstünlüğü elinde tutan Milliler, 25-20’lik skorla seti alarak durumu 2-0 yaptı. Ancak üçüncü sette Hollanda’nın etkili oyununa karşılık veremeyen Türkiye, seti 25-18 geride tamamladı. Dördüncü set ise başa baş geçse de Hollanda, son dakikalarda öne geçerek seti 25-21 kazandı ve durumu 2-2’ye getirdi. Final setinde ise Hollanda, 15-9 öne geçerek maçı kazandı.

Millilerimiz, bu maçın ardından sıradaki rakipleri Fransa ile karşılaşacaklar. Önceki maçta Kanada’ya mağlup olan Filenin Efeleri, Fransa ile 25 Mayıs Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Ayrıca, Milli Takımımız ligin ilk haftasında 21-26 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da, ikinci haftasında 5-9 Haziran tarihleri arasında Japonya’da ve üçüncü haftasında 18-23 Haziran tarihleri arasında Slovenya’da mücadele edecek.

FIVB Milletler Ligi’nde final oynamak için ilk 8’de yer almak gerekiyor. Ay-yıldızlılar, Japonya etabında Slovenya, Polonya, İran ve Almanya; Slovenya etabında ise Bulgaristan, Arjantin, Sırbistan ve İtalya ile karşılaşacak. Toplam 16 takımın yer aldığı ligde, üç haftanın sonunda puan cetvelinde ilk 8 sırada yer alan takımlar, finallere yükselmeye hak kazanacaklar. Bu nedenle Milli Voleybol Takımımızın gelecek maçlardaki performansı oldukça önemli olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Filenin Efeleri Hollanda’ya Mağlup Oldu! Son Dakika Haberleri!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin