1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 45 FETÖ’cü Yakalandı! Bakan Yerlikaya Açıkladı

45 FETÖ’cü Yakalandı! Bakan Yerlikaya Açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son 4 gündür devam eden “KISKAÇ-17” operasyonlarında 18 ilde FETÖ’ye yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 45 şüpheli yakalandı. Bakan, FETÖ’cülere göz açtırmayacaklarını belirtti ve güvenlik güçlerinin gayretleriyle milletin huzurunu sağlamak için mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.

Son 11 ayda, 1 Haziran 2023 ile 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında FETÖ’ye yönelik 5 bin 191 operasyon düzenlendi. Bu operasyonlarda 8 bin 153 şüpheli yakalandı, 1.518’i tutuklandı ve 1.751’i hakkında adli kontrol kararı verildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinasyonunda 18 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonlarda şüphelilerin örgütün çeşitli yapılanmalarında faaliyet gösterdikleri, “ByLock” kripto haberleşme programı kullandıkları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olduğu tespit edildi. Operasyonlar sonucunda çok sayıda dijital materyal ve doküman ele geçirildi.

Operasyonlarda emeği geçen polisler tebrik edildi ve milletin dualarının kendileriyle olduğu ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
45 FETÖ’cü Yakalandı! Bakan Yerlikaya Açıkladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin