1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Avcılar’da Market Denetimi: Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürünler Toplatıldı

Avcılar’da Market Denetimi: Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürünler Toplatıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Cihangir ve Denizköşkler Mahallesi’ndeki zincir market şubelerinde gıda denetimi gerçekleştirdi.

Cihangir’deki bir markette ekipler birçok üründe son kullanma tarihinin geçmiş olduğunu belirledi. Geçmiş tarihe sahip olan peynir çeşitleri, kırmızı et ürünleri, tavuk, tatlılar ve sütler toplatılarak siyah iki torbaya konuldu ve tutanakla market sorumlusuna teslim edildi. Zabıta Amiri Baki Sarıkaya, bu ürünlerin soğuk ortamda saklanması gerektiğini ve Avcılar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmesi gerektiğini hatırlattı. Ayrıca, toplatılan ürünler arasında bulunan yufkanın son kullanma tarihinden bir ay önce dolduğu belirlendi.

Denizköşkler Mahallesi’ndeki denetimde de yine son kullanma tarihi geçmiş ürünler tespit edilerek tutanakla ilgili görevliye teslim edildi. Avcılar Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlilerinin bu bayat ürünleri inceledikten sonra cezai işlem uygulayacakları bildirildi. Denetimlerin sürekli olarak devam edeceği açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Avcılar’da Market Denetimi: Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürünler Toplatıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin