1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Banka Müdürü 25 Milyon Dolar Dolandırdı!

Banka Müdürü 25 Milyon Dolar Dolandırdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İddiaya göre, 18 kişiyi 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen bir banka müdürü olan Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam edildi. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşma, 2 saat gecikmeli olarak başladı.

Seçil Erzan’ın Marmara Kapalı Cezaevi’nden adliyeye getirildiği araç, Büyükçekmece civarında seyir halindeyken kaza yaptı ve aracın camı patladı. Ardından Seçil Erzan, başka bir araca nakledilerek Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. Duruşma, Seçil Erzan’ın avukatıyla birlikte katılmasıyla devam etti. Bazı müştekiler de duruşmada hazır bulundu.

Tanık dinlemeleriyle başlayan duruşmada bankada görev yapan bir sicil amiri ifade verdi. Sicil amiri, müştekilerden birinin kendisine durumu aktardığını ve Seçil Erzan’ın yurtdışına kaçma planı yapabileceğini söylediğini belirtti. Daha sonra diğer tanıkların ifadeleri alındı.

Gece Hakan Ateş’in arayarak Fatih Terim ve bazı futbolcuların ertesi gün geleceğini haber verdiğini anlatan bir tanık, sabah saatlerinde Fatih Terim, Arda Turan ve Emre Belözoğlu’nun genel müdürlüğe geldiğini ifade etti. Toplantı sonrasında futbolcuların ayrıldığı belirtildi.

Ardından Seçil Erzan’ın kendisini arayarak zor durumda olduğunu ve tehdit edildiğini söylediğini belirten tanık, kendisiyle buluştuğunu ve yapılan görüşmeyi anlattı. Seçil Erzan’ın durumuyla ilgili detaylar vererek sohbet ettiğini ifade etti.

Duruşmanın sonunda mahkeme başkanı, UYAP sisteminin bakıma gireceğini ve duruşmayı sonlandırılması gerektiğini duyurdu. Tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı 29 Mayıs tarihine erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Banka Müdürü 25 Milyon Dolar Dolandırdı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin