1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Nissan Juke Türkiye’de Yenilendi! İşte Fiyatı ve Özellikleri…

Nissan Juke Türkiye’de Yenilendi! İşte Fiyatı ve Özellikleri…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nissan Juke, Sunderland fabrikasında üretilerek Türkiye pazarına sunuldu. Yenilenen tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken otomobil, Nissan’ın tasarımcıları ve mühendislerinin çalışmaları sonucunda iç mekanında önemli değişikliklere sahip oldu. Yeni sarı rengin yanı sıra, orta konsol ve gösterge panelinde yapılan yenilikler araç içi yaşam kalitesini artırdı.

N-Sport donanım paketinde sunulan yeni sarı gövde rengi, siyah tavan, yan aynalar ve jantlarla birleşerek aracın sportif ve çekici görünümünü vurguluyor. Ayrıca iç mekanda, kullanıcıların konforunu artırmak için yapılan detaylı çalışmalar, sürücü deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor. Juke’un iç mekanında yer alan 12,3 inç dokunmatik multimedya ekranı ve full TFT dijital gösterge paneli, sürücülere yüksek teknoloji deneyimi sunuyor.

Yeni Nissan Juke, 1.0 litrelik üç silindirli DIG-T turbo şarjlı benzinli motoruyla güçlü bir performans sergiliyor. 115PS güç ve 200Nm maksimum tork üreten bu motor, kompakt yapısıyla aracın hafif ve stabil bir sürüş sunmasını sağlıyor. Otomatik şanzıman seçeneğiyle sunulan Juke, sportif 7 ileri çift kavramalı (DCT) şanzıman ile farklı sürüş modu seçeneklerini sürücülere sunuyor.

Yeni Nissan Juke’un Türkiye’deki fiyatları, 1 milyon 409 bin 900 liradan başlayarak sunuluyor. Ayrıca lansmana özel kampanyalarla birlikte, otomobil Nissan Yetkili Satıcıları’nda sınırlı süre için satışa sunuldu. Yenilenen özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çeken Nissan Juke, Türkiye pazarında iddialı bir şekilde yerini aldı. Araç, güvenilirliği ve performansıyla sürücülerin beğenisini kazanmaya aday görünüyor. Nissan’ın üretim kalitesi ve tasarım anlayışıyla üretilen Juke, gelecek dönemde de otomobil tutkunlarının ilgisini çekecek gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nissan Juke Türkiye’de Yenilendi! İşte Fiyatı ve Özellikleri…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin