1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Diplomalı Hıyarcı: Boru İçinde Yılan Şaşkınlığı!

Diplomalı Hıyarcı: Boru İçinde Yılan Şaşkınlığı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turhal ilçesinde çiftçilikle uğraşan ve kendisini “Diplomalı Hıyarcı” olarak tanıtan bir çiftçi ve eşi, tarlaya su borusu döşemek için gittiklerinde ilginç bir olay yaşadı. Boruya delik açmaya çalışırken içerisinden sürünme sesi duyan çift, önce sesin bir sülükten geldiğini düşündü. Ancak, deliğe baktıklarında bir yılanın boru içinde gezindiğini gördüler.

Yılanın filtreye sıkıştığını fark eden çiftçi, yılanı kurtarmak için boruyu söktü. Ancak kurtarma çabaları sonuçsuz kaldı ve yılanın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olayı cep telefonu kamerasıyla kaydeden çiftçi, yaşadıkları ilginç deneyimi paylaştı.

Yılanın filtreden geçmeye çalışırken öldüğünü belirten çiftçi, “Namı diğer diplomalı hıyarcıyım. Sezon açıldı, tarla hazırlıkları başladı. Eşimle birlikte tarlaya gittik. Boru döşerken delik açarken içerisinden sürünme sesi duydum. İlk başta sülük sandım ama deliğin içinden yılanın geçtiğini gördüm. Çok şaşırdım. İlk defa bu kadar yakından yılan gördüm. Sonrasında yılan filtreye sıkışmış ve hayatını kaybetmiş. Yılanları öldürmek doğru değil, çünkü doğadaki dengeyi koruyorlar. Bu yılanın zehirli olmadığını düşünüyorum. Yılanlar faydalı hayvanlardır, çekirge, fare ve kurbağaları kontrol altına alırlar. Rabbim yılanı da bir görevle yaratmış” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diplomalı Hıyarcı: Boru İçinde Yılan Şaşkınlığı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin