1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ataköy’de Hırsızlık Skandalı: 400 Bin Liralık Ziynet Eşyası Çalındı

Ataköy’de Hırsızlık Skandalı: 400 Bin Liralık Ziynet Eşyası Çalındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 18 Mayıs Cumartesi günü öğleden sonra, Ataköy 2. Kısım’da gerçekleşti. Doğan Can Aktaş ve ailesi, Zonguldak’a aile ziyareti için gittiği sırada evlerine hırsız girdi. 4 kadın, evde kimsenin olmamasını fırsat bilerek yaklaşık 400 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para çaldı. Haberi aldıklarında hemen İstanbul’a dönen Aktaş ailesi, polis ekiplerinin hırsızları yakalaması için çalışma başlatmasını bekliyor.

Hırsızlık anları, Aktaş ailesinin evlerine taktırdığı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, 3 kadın şüphelinin kapıyı zorlayarak içeri girdikleri, birinin ise kapıda beklediği görülüyor. Şüpheliler ziynet eşyalarını ve parayı alıp çıkarken, güvenlik kameralarını fark etmeleri dikkat çekiyor. Aktaş’a göre hırsızlar, evde olmadıklarından çok emin gibiydiler.

Aktaş, hırsızların yaklaşık 300-400 bin lira değerinde bir kayıp yarattığını belirtti. Aile, alınan tedbirlerle bir daha benzer bir durumla karşılaşmamak için alarm sistemleri kurmayı düşünüyor. Apartmanda yaşayan komşu Alena Sar’a göre, bölge eskiden güvenliyken son zamanlarda hırsızlık vakalarında artış yaşanmaya başladı. Polis ekipleri, hırsızların yakalanması için çalışmalara devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ataköy’de Hırsızlık Skandalı: 400 Bin Liralık Ziynet Eşyası Çalındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin