1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Mersin’de Otoyol Faciası: 10 Ölü, 40 Yaralı ve Tutuklanan Sürücü!

Mersin’de Otoyol Faciası: 10 Ölü, 40 Yaralı ve Tutuklanan Sürücü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin’de, TAG Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybederken, 40 kişi de yaralandı. Kazaya karışan yolcu otobüsünün sürücüsü olan Ali G tutuklandı. Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri ise Ozan Kılıç, Serhat Taraman, Elif Taraman, İpek Taraman, Birsen Çiftsüren, Mehmet Kaplan, Halil Şimşek, Taha Acet, Sultan Acet ve Ayla Çelik Teymen olarak belirlendi.

Yaralanan 40 kişiden 13’ü Tarsus Devlet Hastanesi’nde, 7’si Mersin Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 14’ü Adana Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 3’ü Çukurova Devlet Hastanesi’nde, 2’si ise Tarsus’taki bir özel hastanede tedavi altında. Durumu ağır olan 8 yaralı bulunmaktadır.

Yolcu otobüsünün sürücüsü olan Ali G, Tarsus’ta tedavisinin ardından taburcu edilerek jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen sürücü, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Kazanın ardından Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı ve Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

TAG Otoyolu’nun Yenice Mahallesi mevkisinde yaşanan kazada, Star Diyarbakır firmasına ait yolcu otobüsü karşı şeride geçerek 2 otomobil ve 1 kamyona çarptı. Ardından aynı bölgede ikinci bir kaza meydana geldi. İlk kazada 10 kişi hayatını kaybederken, 34 kişi yaralandı. Diğer kazada ise 6 kişi yaralandı. Kazaların ardından otoyolda uzun süre trafik akışı aksadı ancak araçların kaldırılmasıyla normalleşti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mersin’de Otoyol Faciası: 10 Ölü, 40 Yaralı ve Tutuklanan Sürücü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin