1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Kılıçdaroğlu: “Sırtımdan Hançerleyenler Var” – İşte Açıklamaları!

Kılıçdaroğlu: “Sırtımdan Hançerleyenler Var” – İşte Açıklamaları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mevcut genel başkan Özgür Özel’in yeni genel başkan seçildiği CHP Kurultayı’nın ve yerel seçimlerin ardından ilk kez medya karşısına geçti. Kılıçdaroğlu, KRT TV’de Elif Doğan Şentürk, Zafer Arapkirli, Ali Kemal Erdem ve Atakan Sönmez’in sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, “Felsefeci, sosyolog ve tarihçilerle görüşüyorum. Toplantıları ofiste yapıyoruz. Doğrudan sıcak siyasetle ilgilenmiyorum. Ekonomideki dünyadaki gelişmeleri takip ediyorum” sözleriyle siyasetten uzak durduğunu ve farklı konularla ilgilendiğini belirtti. Kılıçdaroğlu, “Kılıçdaroğlu bir köşede otursun, ses çıkarmasın. Neden oturayım? Neden çekiniyorsun? Neden ofis açtı? Hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri…” ifadelerini kullanarak eleştirilere cevap verdi.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar arasında, CHP içindeki tartışmalar, genel başkanlık devri ve vefa kavramı yer aldı. Kılıçdaroğlu, “Siyasette vefa diye bir kavram var, kendi aramızda oturup bu kavram ekseninde çok daha güzel şeyler yapabilirdik… Ben bu tartışmalardan olabildiğince uzak durmaya da özen gösteriyorum” diyerek parti içi uyumun önemine vurgu yaptı.

Kılıçdaroğlu’na, kurultay konuşmasında sarfettiği “Sırtımdan hançerleyenler var” sözleri de hatırlatıldı. Kılıçdaroğlu, “Beraber yola çıktığınız, birlikte mücadele ettiğiniz, kavgayı beraber verdiğiniz, illa sen Cumhurbaşkanı adayı ol diyen arkadaşlar sonra dönüp size tam tersini yaparlarsa ne dersiniz?” diyerek eleştirilere cevap verdi.

Kılıçdaroğlu’nun KRT TV’deki açıklamaları, CHP içindeki gelişmeler ve parti atmosferi hakkında önemli ipuçları verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kılıçdaroğlu: “Sırtımdan Hançerleyenler Var” – İşte Açıklamaları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin