1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Oyun Salonuna Silahlı Saldırı: Genç Hayatını Kaybetti

Oyun Salonuna Silahlı Saldırı: Genç Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Şirinevler Mahallesi’nde, Nil Sokak üzerinde bulunan bir oyun salonunda 16.40 sularında meydana geldi. İddiaya göre, otomobille iş yerinin önüne gelen saldırganlar, araç içinde uzun namlulu bir silahla oyun salonuna rastgele ateş açtılar. Bu saldırıda, iş yerinin önünde oturan ve kafasına kurşun isabet eden 18 yaşındaki E.K. hayatını kaybetti. Saldırganlar olay yerinden kaçarak kaçtılar. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekipleri, oyun salonunda 3 gün önce işe başlayan E.K.’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, E.K.’nın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, saldırganların olay sırasında kullandığı araçla birlikte yakalandı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Olay, bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, otomobille gelen saldırganlar, saldırıyı gerçekleştirdikten sonra hızla uzaklaşıyor. Aracın arkasında bulunan minibüsün geri geri geldiği ve çevredeki vatandaşların panik içinde koşuşturduğu görüntülerde yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Oyun Salonuna Silahlı Saldırı: Genç Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin