1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. MHP Lideri Bahçeli’den İstanbul’a İlişkin Çarpıcı Açıklamalar!

MHP Lideri Bahçeli’den İstanbul’a İlişkin Çarpıcı Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlediği haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Türk milletinin tarih boyunca ahlak, adalet, sanat ve kültür gibi değerleriyle öne çıktığını belirterek, Fetihlerin Türk milletinin kimliğini oluşturduğunu vurguladı.

Bahçeli, İstanbul’un 571 yıl önce Türk milletiyle buluştuğunu ve cihan hakimiyetinin ilk merkezinin İstanbul olduğunu ifade etti. Tarihi eserlerin Türk milletinin tapu tescil belgeleri olduğunu ve fetihlerin de Türk milletinin mirası olduğunu belirten Bahçeli, İstanbul’un korunacağını ve fetih mirasının kimliğinden koparılmasına izin verilmeyeceğini söyledi.

İstanbul’un kötü yönetiminin fethin mirasını çarçur ettiğini belirten Bahçeli, şehrin can çekiştiğini ifade etti. MHP’nin uzun vadeli hedefinin İstanbul’u 2053 yılında Türkiye’nin lider ülke ve süper güç yapmak olduğunu belirten Bahçeli, Türk milletine mensubiyet onuru taşıyan vatanseverlerle bu hedefin gerçekleştirileceğini söyledi.

İsrail’in Filistinli masumlara yönelik saldırılarını sert bir dille kınayan Bahçeli, Netanyahu yönetimini ‘caniyahu’ olarak lanetledi. Türkiye’nin Filistin davasının arkasında durması gerektiğini belirten Bahçeli, İsrail’in terörizme destek veren ülkelere karşı köklü müdahaleler yapılması gerektiğini ifade etti.

ABD’nin Suriye’nin kuzeyinde yeni bir oyun kurduğunu belirten Bahçeli, Türkiye’nin terör örgütlerine geçit vermeyeceğini vurguladı. FETÖ’nün ABD’ye sığınmış mensuplarının Türkiye’ye iade edilmesi gerektiğini belirten Bahçeli, ABD’nin terörü politik amaçlarla kullandığını ve Türkiye’nin bir sömürge ülkesi olmadığını vurguladı.

Bahçeli’nin konuşması devam ediyor…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP Lideri Bahçeli’den İstanbul’a İlişkin Çarpıcı Açıklamalar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin