1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Skandal! Diyaliz Skandalı: 3 Hasta Entübe Edildi

Skandal! Diyaliz Skandalı: 3 Hasta Entübe Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

25 Mayıs günü Burdur Devlet Hastanesi’nde diyalize giren hastalar arasında baş dönmesi, mide bulantısı, şuur bulanıklığı gibi şikayetlerle hastaneye başvuranlar oldu. Bir grup hastanın durumu ağırlaşınca yetkililer, tüm gün içinde diyalize giren hastaları telefonla arayarak hastaneye gelmelerini istedi ve bazıları ambulansla getirildi.

Sağlık durumu kötüleşen 18 hasta ilk etapta başka hastanelere ambulanslarla sevk edildi. Farklı illerden ambulansların istenmesiyle toplam 33 hastanın tedavisi hastanelerde devam etti. Bu hastaların 23’ü Antalya’da, 6’sı Afyonkarahisar’da, 3’ü Isparta’da ve 1’i de Denizli’de tedavi altına alındı. Entübe edilen 14 hastadan 11’i normal solunuma döndü ve cihazdan ayrılırken, 3’ü entübe olarak tedavilerine devam edildi.

Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören Mustafa Demir ve Saniye Aksöz’ün hayatlarını kaybetmeleriyle üzücü bir durum yaşandı. Demir’in cenazesinin Karamanlı ilçesinde, Aksöz’ün ise Kozluca köyünde defnedileceği belirtildi. 31 hastanın tedavilerine devam edilirken olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Skandal! Diyaliz Skandalı: 3 Hasta Entübe Edildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin