1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Isparta’da kiracısı tarafından mahvedilen ev!

Isparta’da kiracısı tarafından mahvedilen ev!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Isparta’da yaşanan olayda, Aynur Köse adlı bir kişi, Yedişehitler Mahallesi’nde bulunan 3 katlı apartmanın 1. katında oturan kiracısını kiralarını ödemediği gerekçesiyle mahkeme kararıyla evden çıkarttı. Aynur Köse, kiracısının evi terk etmesinin ardından daireye girdiğinde, odaların çöp yığınlarıyla dolu olduğunu fark etti. 2 çocuklu aileye evini 2 yıl önce kiraladığını ancak bu süre zarfında sadece 4-5 kez kira alabildiğini belirten Köse, kiracısının evi terk ettiğinde lambaları söktüğünü ve evi harap hale getirdiğini söyledi.

Aynur Köse, kiracısını mahkeme kararıyla evden çıkardığını ve süreci şu şekilde anlattı: “Bunlar 2 yıl oturdu. 4 sefer para verdi. Çıkaramadım, mahkemeyle çıkardım. Koku yukarı vurdu. Kokudan duramadım. Hiç çöp atmamış, evi doldurmuş. Lambaları sökmüş gitmiş. Evimi mahvettiler, bu halde bıraktılar.” Köse, kiracısının ödeme yapmaması nedeniyle yaşadığı sıkıntıları ve evdeki kötü durumu görünce şaşkınlığını dile getirdi.

Kiracının evi terk etmesiyle ortaya çıkan manzara karşısında şaşkına dönen Aynur Köse, durumu daha fazla sürdüremeyeceğini belirtti. Kiracının evdeki çöpleri biriktirerek, lambaları sökerek ve evi harabeye çevirerek ayrılmasına anlam veremediğini ifade eden Köse, mahkeme kararını bekleyerek kiracısının evden çıkmasını sağladı. Bu olay Köse’nin sabrını zorlayan olaylar arasında yer almıştı. Sonuç olarak, Aynur Köse’nin ev sahibi olarak yaşadığı bu sıkıntılı durum, kiracısının evi terk etmesinin ardından ortaya çıkan manzara ile daha da belirgin hale gelmiş ve yaşananların ardından Köse’nin leskeli soçuğiın gözler önüne serilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Isparta’da kiracısı tarafından mahvedilen ev!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin