1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Tarsus’ta 11 Kişinin Hayatını Kaybettiği Kaza – Otobüs Şoförü Tek Kusurlu!

Tarsus’ta 11 Kişinin Hayatını Kaybettiği Kaza – Otobüs Şoförü Tek Kusurlu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 11 kişinin hayatını kaybettiği soruşturma kapsamında hazırlanan bilirkişi heyeti raporuna göre tutuklu olan otobüs şoförü Ali Güler, kazada ‘tek ve asli kusurlu’ olarak belirlendi.

Kaza, 26 Mayıs’ta Yenice Mahallesi Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda meydana geldi. Star Diyarbakır firmasına ait plakalı otobüs, sürücüsünün kontrolünü kaybederek bariyerleri aşarak karşı şeride geçti ve çeşitli araçlarla çarpıştı. Kaza sonucunda 11 kişi hayatını kaybetti. Yaralılar ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybedenler arasında İpek Taraman, Serhat Taraman, Elif Taraman, Ozan Kılıç, Birsen Çiftsüren, Mehmet Kaplan, Sultan Acet, Taha Acet, Halit Şimşek, Mehmet Orhan Teymen ve Ayla Çelik Teğmen bulunmaktadır.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan bilirkişi raporunda otobüs şoförü Ali Güler’in ‘tek ve asli kusurlu’ olduğu belirtilmiştir. Polis ekiplerince hazırlanan trafik kaza tespit tutanağında da aynı şekilde asli kusurlu olarak gösterilmiştir.

Başsavcılıkça otobüsteki teknik ve işlevsel eksikliklerin incelenmesi için yeni bir bilirkişi heyetinin görevlendirildiği öğrenilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tarsus’ta 11 Kişinin Hayatını Kaybettiği Kaza – Otobüs Şoförü Tek Kusurlu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin