1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Başkan Erdoğan’dan flaş açıklama: CHP Genel Başkanı ile buluşma tarihi belli oldu!

Başkan Erdoğan’dan flaş açıklama: CHP Genel Başkanı ile buluşma tarihi belli oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yapacağı iade ziyaretin tarihine dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, TBMM Grup Toplantısı sonrasında Meclis’ten ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin CHP Genel Merkezinde yapılması beklenen ziyaretin tarihini sorması üzerine Erdoğan, “Ayın 9’undan sonraki bir tarihte gerçekleşecek.” şeklinde cevapladı.

Erdoğan, ayrıca İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile bir görüşme planlarının olup olmadığına ilişkin soruya da yanıt verdi. Erdoğan, bugün herhangi bir görüşme planlarının olmadığını belirtirken ilgili birimlerin görüşme konusunda çalışmalar yürüttüğünü ifade etti. Başkan Erdoğan, herhangi bir engel olmadığı sürece görüşmeyi gerçekleştirmeye hazır olduklarını vurguladı.

Daha önce gerçekleşen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Erdoğan’ı kabulüne de değinen haberde, toplamda 1 saat 35 dakika süren görüşmenin detayları da yer aldı. Kabulde, CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Namık Tan ile Elitaş’ın da bulunduğu belirtildi. Başkan Erdoğan, CHP’ye yapılacak iade-i ziyaretin planlandığını açıklamıştı.

Son dakika haberlerine göre, Başkan Erdoğan’ın açıklamalarıyla gündemde olan ziyaretin detayları netlik kazanmaya başladı. Özgür Özel’in CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilmesi beklenen ziyaretin tarihi, Ayın 9’undan sonrası olarak belirlendi. Erdoğan ve Özel arasındaki bu görüşme, siyasi ilişkilerin açık ve şeffaf bir şekilde yürütülmesi adına önem taşıyor. İlerleyen günlerde yapılacak ziyaretin detayları ve sonuçlarıyla ilgili meraklı bekleyiş sürerken, siyasi gelişmeler ve ilişkiler de yakından takip edilmeye devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başkan Erdoğan’dan flaş açıklama: CHP Genel Başkanı ile buluşma tarihi belli oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin