1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Antalya’da psikolojik sorunlar!

Antalya’da psikolojik sorunlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan Kerim K. (38), annesi Feride K. (62) ile tartıştıktan sonra onu eve kilitledi. Kerim K., elindeki bıçaklarla rehin aldığı annesine polis ekipleri tarafından müdahale edilmesine rağmen teslim olmadı. Sonuç olarak polis ekipleri tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Olay, Muratpaşa ilçesine bağlı Kızıltoprak Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda saat 20.00 sularında gerçekleşti. İddialara göre Kerim K. ile annesi Feride K. arasında evlerinin balkonunda yaşanan tartışma sonucunda, Kerim K. annesini eve kilitledi ve bıçakla tehdit etmeye başladı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, Kerim K.’ya elindeki bıçakları bırakması konusunda uyarılarda bulundu. Ancak Kerim K. annesini rehin alarak polis ekiplerine bıçakla saldırmaya devam etti. Bunun üzerine polis ekipleri Kerim K.’yi bacağından vurarak etkisiz hale getirdi ve özel bir hastaneye sevk edildi.

Olay, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde Kerim K.’nın polis ekiplerine saldırması ve etkisiz hale getirilmesi yer aldı.

Olayın ardından Feride K.’nın ağabeyi Arif Tanrıver, yeğeninin psikolojisinin bozuk olduğunu ve polisler tarafından etkisiz hale getirildiğini belirtti. Tanrıver, yeğeninin annesine saldırdığını ve polislerin müdahalesi sonucu bacağından vurulduğunu dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’da psikolojik sorunlar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin