1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kırıkkale-Kırşehir Yolu Kaza Haberi – 22 Yaralı

Kırıkkale-Kırşehir Yolu Kaza Haberi – 22 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkkale-Kırşehir kara yolu üzerindeki Yeni Mahalle Mezarlık Kavşağı’nda gece saatlerinde meydana gelen kazada, henüz belirlenemeyen sürücülere ait yolcu minibüsü ile otomobil çarpıştı ve 22 kişi yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye taşındı. Kaza nedeniyle bir süre araç trafiğine kapanan yol, araçların kaldırılmasıyla ulaşıma açıldı.

Vali, İl Emniyet Müdürü ve İl Sağlık Müdürü, Yüksek İhtisas Hastanesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali, kazanın, kontrolünü kaybetmiş bir otomobilin önünde seyreden dolmuşa çarpması sonucu meydana geldiğini açıkladı.

Vali, kazada yaralanan 22 kişinin hastanelerde tedavi altına alındığını belirterek, “Bir ağır yaralımız var. İnşallah onda da bir sıkıntı çıkmaz diye Allah’tan temennide bulunuyoruz. Ekiplerimiz hızla müdahale etti ve yaralıların sevki sağlandı. Yeterli sayıda doktor ve sağlık personeli ile gerekli müdahaleleri yapıyoruz. Şu anda herhangi bir sorunumuz yok” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kırıkkale-Kırşehir Yolu Kaza Haberi – 22 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin